fbpx

header

Koncert benda Kultur Shock na Zappa Barci

kultur-shock-koncert-zappa-barka-2022

Kultni balkanski gypsy punk bend Kultur Shock održaće koncert na Zappa Barci. U sklopu letnje turneje i povodom 25 godina postojanja, ovaj fantastični bend nastupiće u Beogradu.

 

Koncert na Zappa Barci zakazan je za subotu, 16. jul sa početkom u 21 čas.

 

Srđan Jevđević nekada je u Sarajevu imao bend Đino Banana čija je pesma „Mače moje čupavo” osamdesetih godina bila hit. Posle uspeha ovog albuma, Srđan je preko noći postao Đino Banana.

 

Na poziv Krisa Novoselića, koji je svirao gitaru u Nirvani, Srđan 1996. odlazi u Sijetl, gde svira sa Novoselićem. Tada je formirao pank bend Kultur šok. Sviraju mešavinu balkanskog folka sa pank-rokom.

 

Kultur Shock je pank bend iz Sijetla, koji je prepoznatljiv po izvođenju pank muzike sa tradicionalnom balkanskom muzikom.

 

Aktivan od 1996. godine, Kultur Shock kombinuje balkansku narodnu muziku sa pankom, metalom i rokom. Grupa je izdala čak 11 albuma i izvela preko 1.500 nastupa širom Sjedinjenih Država i Evrope.

 

Članovi benda su Srđan Đino Jevđević (BiH) – vokal, tarabuka, truba, Val Kiosovski (Bugarska) – gitara, vokal, Meti Nobl (SAD) – violina, vokal, Kris Stromkvist (SAD) – bubanj, Gaj Majkl Dejvis (Indonezija) – bas gitara i Ejmi Denio (SAD) – klarinet, saksofon, vokal.

 

Karte za ovaj koncert mogu se kupiti u Zappa Baru u ulici Kralja Petra 41. Cena karata je 1.200 dinara za prvih 200 ulaznica, a nakon toga će koštati 1.500 dinara. Karte se mogu kupiti i na dan koncerta na ulazu Zappa Barke samo u slučaju ukoliko ostane karata. Zbog velikog interesovanja kupite vašu ulaznicu na vreme.

 

Rezervacije se mogu obaviti na broj telefona 064/0108011.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište