fbpx

header

Koncert Akua Naru u Domu omladine

Akua Naru koncert beograd 2022

Akua Naru će u petak, 23. septembra u sklopu „The Black Magnificent“ turneje nastupiti u Domu omladine Beograda.

 

Miljenica je domaće publike i bez sumnje, jedan od svetskih vodećih ženskih hip hop vokala. Ovog puta će u Beogradu promovisati novi album „The Black Magnificent“ koji izlazi u maju mesecu. Nastao je u saradnji sa bruklinškim duom The Ruff Pack. Više nego ijedno ranije izdanje, stavlja fokus na moć, otpornost i insistira da se svi posvetimo radosti i istrajnosti, uprkos tome što deluje da je svet trenutno okrenut suprotnom.

 

Njena muzika se oslanja na kombinaciju hip hopa, jazz-a, trap-a i soula. Sebe opisuje kao političkog hip hop umetnika, aktivistu, zaljubljenika u muziku koja govori iz duše. Akua trijumfalno kombinuje „novu“ i „staru“ školu dok brani svoje stavove kroz unikatne metafore.

 

Iza sebe ima 4 albuma „The Journey Aflame“, „Live and Aflame Sessions“, „The Miner’s Canary“, „The Blackest Joy“. Takođe, poznata je i po hitovima poput „Poetry: How Does It Feel?“ i „The world is listening“.

 

Akua Naru je, između ostalih, sarađivala sa Tony Allenom, Eric Benétom, „Questlove“-om, a sa njenih nastupa definitivno niko ne izlazi ravnodušan.

 

Prvih 100 ulaznica se nalaze u prodaju po promotivnoj ceni od 1.500 dinara na blagajni Doma omladine i ostalim Ticket Vision prodajnim mestima, kao i online.

 

Cena ulaznice za koncert u redovnoj prodaji biće 2.000, a na dan koncerta 2.500 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište