fbpx

header

Koncert Akua Naru u Domu omladine

Akua Naru koncert beograd 2022

Akua Naru će u petak, 23. septembra u sklopu „The Black Magnificent“ turneje nastupiti u Domu omladine Beograda.

 

Miljenica je domaće publike i bez sumnje, jedan od svetskih vodećih ženskih hip hop vokala. Ovog puta će u Beogradu promovisati novi album „The Black Magnificent“ koji izlazi u maju mesecu. Nastao je u saradnji sa bruklinškim duom The Ruff Pack. Više nego ijedno ranije izdanje, stavlja fokus na moć, otpornost i insistira da se svi posvetimo radosti i istrajnosti, uprkos tome što deluje da je svet trenutno okrenut suprotnom.

 

Njena muzika se oslanja na kombinaciju hip hopa, jazz-a, trap-a i soula. Sebe opisuje kao političkog hip hop umetnika, aktivistu, zaljubljenika u muziku koja govori iz duše. Akua trijumfalno kombinuje „novu“ i „staru“ školu dok brani svoje stavove kroz unikatne metafore.

 

Iza sebe ima 4 albuma „The Journey Aflame“, „Live and Aflame Sessions“, „The Miner’s Canary“, „The Blackest Joy“. Takođe, poznata je i po hitovima poput „Poetry: How Does It Feel?“ i „The world is listening“.

 

Akua Naru je, između ostalih, sarađivala sa Tony Allenom, Eric Benétom, „Questlove“-om, a sa njenih nastupa definitivno niko ne izlazi ravnodušan.

 

Prvih 100 ulaznica se nalaze u prodaju po promotivnoj ceni od 1.500 dinara na blagajni Doma omladine i ostalim Ticket Vision prodajnim mestima, kao i online.

 

Cena ulaznice za koncert u redovnoj prodaji biće 2.000, a na dan koncerta 2.500 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište