fbpx

header

Keni nije mrtav, BG Bagra i H2O2 u Božidarcu

keni-nije-mrtav-bg-bagra-h2o2-bozidarac

Za ljubitelje gitarske muzike, đuskanja, skakanja, rokenrol i punk muzike Božidarac je spremio sjajan program. Svoj koncert će održati Keni nije mrtav uz beogradske punk sastave BG Bagra i H2O2 u Božidarcu.

 

Keni nije mrtav je jedan od predvodnika nove generacije domaćeg rokenrola, poznat po sjajnim koncertnim žurkama. Proteklu godinu su završili izdavanjem albuma „Ajmo da plešemo“ i rasprodatim koncertom u sali Amerikana.

 

Pred beogradsku publiku se vraćaju u kultni Božidarac pod etiketom „Vračar Rocks“. Već godinama unazad „Vračar Rocks“ pravi odličan program sastavljen od raznih gitarskih i rep izvođača.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vračar Rocks (@vracar_rocks)

 

Keniji će ovog puta podeliti binu sa dva beogradska punk sastava. U želji da se podsete svojih početaka i prvih nastupa pred publikom odabir je pao na dva atraktivna punk benda, miljenika beogradske punk publike.

 

– Vidimo se u petak. Nikada do sada nismo svirali u Božidarcu i ovaj poziv nismo mogli da odbijemo. Spremite se za sjajno veče i dosta dobre muzike – poručuju Keniji pred nastup.

 

Koncertni prostor Božidarca svoja vrata otvara u petak 8. aprila od 20 časova.

 

Karte se mogu kupiti u predprodaji po ceni od 500 dinara u Felix Shopu, TC Sremska & Božidarac Cafe-u. Na ulazu na koncert karte će koštati 600 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište