fbpx

header

Kendrik Lamar izdaje novi album posle 5 godina

kendrik-lamar-2022

Muzičar Kendrik Lamar će objavili dugoočekivani muzički album 13. maja. Reper je to najavio u objavi na Instagramu. Ovo će biti Lamarov peti album pod nazivom „Mr. Morale & the Big Steppers“.

 

Album će biti objavljen skoro devet meseci nakon što se umetnik, dobitnik Pulicerove nagrade, razišao sa izdavačkom kućom TDE.

 

Lamarovo pismo fanovima

 

Pod svojim nadimkom Oklama, Lamar je na Instagramu podelio pismo koje je na memorandumu nosilo ime kompanije pod nazivom pgLang.

 

– Oklama je objavila sledeću izjavu preko svoje kompanije pgLang u 11:00 po pacifičkom vremenu u Los Anđelesu, Kalifornija: Album: „Mr. Morale & the Big Steppers“. Datum izlaska: 13. maj 2022. Sve informacije za ovo izdanje će doći direktno od ovog izvora – stoji u pismu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendrick Lamar (@kendricklamar)

 

Na dnu pisma stoji i izjava: „Cenim vaše strpljenje“.

 

O ovom albumu se ne zna mnogo, ali je Lamar rekao neke filozofske stvari u belešci objavljenoj na njegovoj veb stranici Oklama.com u avgustu 2021. godine.

 

– Ljubav, gubitak i tuga su poremetili moju zonu udobnosti, ali odsjaji Boga govore kroz moju muziku i porodicu. Dok se svet oko mene razvija, razmišljam o onome šta je najvažnije. O životu u koji će moje sledeće reči sleteti – rekao je on.

 

Lamar je tada takođe podvukao da će album biti njegov poslednji sa kućom TDE.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendrick Lamar (@kendricklamar)

 

– Osećam radost što sam bio deo takvog kulturnog otiska posle 17 godina. Borba. Uspeh. I što je najvažnije, Bratstvo. Neka Svevišnji nastavi da koristi „Top Dawg“ kao posudu za iskrene stvaraoce. Dok nastavljam da sledim svoj životni poziv – rekao je tada.

 

Njegovo saopštenje usledilo je kao odgovor na komentar u kojem je korisnik Tvitera napisao da se Kendrik Lamar zvanično povukao. Lamar ga je citirao na Tviteru sa linkom do svoje službene veb stranice, na kojoj se nalazi pismo koje je podelio na Instagramu.

 

Lamarov poslednji album bio je „DAMN“, koji je objavljen 2017. godine. Trostruko platinasti album je bio ogroman uspeh i postao je prvi rep album koji je osvojio Pulicerovu nagradu.

 

 

Nakon njegovog objavljivanja, Lamar je doprineo saundtreku za film „Crni panter“ (2018) i sarađivao je sa umetnicima kao što su Bijonse, Rafael, Saadik i Bejbi Kim.

 

Godine 2022. godine je osvojio nagradu Gremi za najbolje rep izvođenje sa Kimom za njihovu pesmu „Family Ties“.

 

Pojavila se i lista pesama, koja se navodno nalazi na novom Kendrikovom albumu. To su: „Before The Hangman’s Noose“, „Comfortable“, „Director“, „Fighter Theif In The Night“, „Fade To Black“, „Erika Kane“, „End Of The Line“, „Of Paupers And Poets“, „Believe“, „Driving Down The Darkness“, „End Of The Line“ i „Fell For You“.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište