fbpx

header

Kendi i Lazy Jams uživo na Zappi

kendi-lazy-jams-koncert-2022-

Jedan od najaktuelnijih muzičara na rep sceni Kendi, ponovo na Zappa barci zajedno sa bendom Lazy Jams i gostima iznenađenja.

 

Kendiju je pravo ime Milan Sisojević, a rođen je 1989. godine u Aleksincu. Muzikom je počeo da se bavi 2006. godine, kada je objavio prvu pesmu.

 

Nakon prvih pesama, usledio je album „Preko noći“, koji je objavio 2009. godine. Slede i albumi „Seks i nasilje Vol. 1“ (2009) i „Seks i nasilje Vol. 2“ (2010). Posle toga je izbacio albume „Produkt Vol. 1“ i „Produkt Vol. 2“ 2012. godine. Te 2012. godine postao je deo srpske produkcijske kuće Basiviti. Za njih je oktobra 2013. godine izdao EP pod nazivom „Lak na obaraču“. Za Basiviti je krajem 2014. godine objavio prvi album u fizičkom izdanju koji nosi naziv „Van dometa“.

 

Juna 2017. godine Kendi je objavio singl „Arapske pare“. Ova pesma predstavlja parodičnu kritiku aktuelnih dešavanja i stanja u društvu. Pesma je privukla veliku pažnju, a Kendiju je donela veću popularnost kod šire publike. Krajem 2017. godine je zajedno sa zagrebačkim producentom Koolade-om objavio album pod nazivom „Papirni avioni“.

 

Već je 2019. godine, pod pseudonimom Pablo Kenedi objavio novi album pod nazivom „Trep je mrtav“. Pre toga, je izdao pod istim imenom i EP „Krzno i suze“, koji predstavlja parodiju trepa.

 

Kada je reč o njegovom stilu, Kendijeva muzika bi se mogla opisati kao hip hop sa naglaskom na liriku, metafore, igre rečima i brz flou.

 

Koncert Kendija i sastava Lazy Jams je u sredu, 3. avgusta sa početkom 22 časa.

 

Karte se mogu kupiti u pretprodaji po ceni od 800 dinara u Zappa Baru u Kralja Petra 41. Na dan koncerta ih je moguće nabaviti na ulazu Zappa Barke po ceni od 1.000 dinara.

 

Sve informacije se mogu dobiti na broj telefona 064 010 8011.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište