fbpx

header

Кamerni ansambl “Trio Sirijus“ u Istorijskom muzeju Srbije

Istorijski-Muzej-Srbije

Кamerni ansambl Trio Sirijus će održati koncert u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej“ u Istorijskom muzeju Srbije (Trg Nikole Pašića 11), u četvrtak, 14. aprila 2022. od 19.00 sati.

 

Koncert Ramba Amadeusa na Titov rođendan

 

Zainteresovani građani, koji žele uživo da prisustvuju koncertu, moraju da rezervišu mesto (064/8581-296). Rezervacije se primaju svakog dana, osim ponedeljka, od 12.00 do 19.00. Cena karte iznosi 250 RSD i obuhvata ulaz na koncert i na aktuelnu izložbu „Od bidermajera do Mediale – Slikarstvo 19. i 20. veka“ u IMS.

 

Кamerni ansambl Trio Sirijus čine violončelista Đorđe Milošević, flautistkinja Jelena Šarenac i pijanistkinja Ružica Gojković. Na programu su dela Vebera, Martinua i Pjacole.

 

Osobenost koncerata u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej“ je i izvođenje po jedne numere iznenađenja od srpskih kompozitora iz muzičke arhivske građe Istorijskog muzeja Srbije.

 

Svi koji nisu u mogućnosti da prisustvuju koncertu ili blagovremeno ne rezervišu mesto, biće u prilici da pogledaju koncert na YouTube kanalu IMS već u petak, 15. aprila od 19.00. Na istom YouTube kanalu se nalaze i snimci svih koncerata realizovanih tokom prve i druge sezone ciklusa „Muzikom kroz muzej“.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

fadolinka-maja-milinkovic-koncert-2022
12. Ethno Fusion Fest otvara nestvarna Fadolinka
svetski-festival-pantomime
Svetski festival pantomime: Predstavljen bogat program
Agents-Of-Time-zurka-barutana-2022
Agents Of Time: Italijanski duo stiže u Beograd
Letnji-Gradski-sajam-knjiga-kc-grad-2022
Letnji Gradski sajam knjiga + predstavljanje dve knjige
Omaž-Vasku-Popi-narodna-biblioteka-srbije2022
Omaž Vasku Popi ciklusom „Pisac u biblioteci, večeri na Kosančiću“

Pozorište