fbpx

header

Jožef Nađ – promocija albuma „Twenty Twenty One“

Violinista, kompozitor i predavač Jožef Nađ predstavlja svoj novi album pod nazivom „Twenty Twenty One“ u sredu, 18. maja od 17 časova u Multimedia Music Record Store-u, na adresi Sremska 2.

 

Na promociji će, osim autora, biti prisutni i njegovi prijatelji i kolege muzičari koji su učestvovali na stvaranju albuma.

 

Jožef Nađ jedan je od nekolicine violinista na svetu koji se bavi modernom muzikom, sa veoma neobičnim i prepoznatljivim stilom i tonom. Rođen je u Pančevu ali već dugo godina živi i radi u Bostonu. Od 2017.godine je profesor na gudačkom odseku Berklija, a od prošle godine i u odseku za bendove.

 

Sarađivao je sa velikanima kao što su Billy Cobham, Didier Lockwood, Doug Aldrich, David Hull, Victor Bailey, James Montgomery i drugi. Objavio je 3 samostalna izdanja, nastupao je u SAD, Evropi i Kini sa svojim i drugim bendovima. Prepoznatljiv je po korišćenju efekata u toku nastupa.

 

Ideju za album „Twenty Twenty One“ dobio je na početku pandemije, kada je, usled globanog zatvaranja odlučio da napravi nešto sa muzičarima sa kojima je sarađivao.

 

Na albumu su učestvovali Vasil Hadžimanov (klavijature i programing), Vladan Milenković (melodika, klavir i klavijature), Vladimir Samardžić (bas gitara), Dušan Gnjidić (bubnjevi), Ivan Aleksijević (klavijature), Milan Maksimović (trombon), Leleh Nađ (saksofon), Filip Krumes (violina), Jerome Giancola (bas gitara), Bruce Gertz (kontrabas), John Baboian (gitara), John Hyde (harmonika) i Michael Clarke (bubnjevi).

 

Na izdanju se nalazi 7 originlnih kompozicija i jedna obrada, „Little Wing” Džimija Hendriksa, koja je snimljena uživo u Portlandu, državi Maine, SAD. Zastupljeni su različiti žanrovi, od fanka, džeza, roka do popa.

 

Album „Twenty Twenty One“ dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, ali i online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište