fbpx

header

“Je l’ da da da? Da da da” – događaj koji treba da posetite

26. aprila u “Chillitonu”, na adresi Katanićeva 7, održaće se pretpremijera albuma Jesenjeg Orkestra – “Je l’ da da da? Da da da”.

 

Dokazano: Muzika leči i srce i dušu, ali i tugu

 

Podzemni kabare “Je l’ da da da? Da da da” je video instalacija koja muzički prati istoimeni album Jesenjeg Orkestra. Radi se o klavirskom, kabaretskom delu tamnih tonova koje baštini tradicija podzemne umetnosti. Video dočarava raspoloženje pesama i vodi slušaoce od početka do kraja albuma.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dirižabl (@dirizabl)

U pitanju je sedmi album “Jesenjeg orkestra”, koji još uvek nije ugledao svetlost dana. Album ćete moći da čujete onog trenutka “kada centrala Jesenjeg Orkestra proceni da je pravi trenutak.“

 

To ne znači da album ne može da se posluša.

 

Upravo na pretpremijeri albuma, svi prisutni biće među malobrojnima koji će album čuti pre nego što je porinut u divlje more interneta i bačen pred svačije uši.

 

Zainteresovani slušaoci će ekskluzivno moći da prisustvuju projekcijama video instalacije u “Chillton” bašti, u dvorištu Katanićeve 7. Biće priređene tri projekcije – u 18, 19 i 20 časova. Trajanje videa je 39 minuta, dok je ulaz besplatan.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište