fbpx

header

Ida Prester & Lollobrigida zakazali i drugi koncert

Ida Prester

Koncert Ide Prester i njenog benda Lollobrigida, zakazanog za 24. mart. u Bitef Art Café-u je rasprodat, zbog čega je otvoren novi datum, pa će svi zainteresovani biti u prilici da ih slušaju i 25. marta.

 

Čini se da je postalo već tradicionalno da se za umetnicu jedinstvene pojave u muzičkom svetu traži karta više, s obzirom na to da se pozicionirala visoko na kulturnoj sceni regiona.

 

 

Ida je hrvatska voditeljka i pevačica čiji specifični izražaj, britki tesktovi i čudesna melodija su je doveli do statusa balkanske indie-pop ikone.

 

Publiku širom regiona zarazila je još pre 17 godina kada se pojavila u sastavu Lollobrigida i prodrmala celu muzičku scenu bivše Jugoslavije.

 

„Casio i šljokice“ , „Bivša cura“,„Ja se resetiram“ i „Sutra je dan“ samo su neke od pesama koje su je izdvojile iz mora muzike i pesama koje liče jedne na druge. Njeni nesvakidašnji kostimi, pomereni tekstovi, pank stav dodatno su je zacementirali na tronu muzičkog pravca koji neguje.

 

Lollobrigida hitove, kao i nove pesme s Idinog solo albuma, plesene hitove, kao i hitove koji su je transformisali u hvaljenu elektro-pop pevačicu imaćete prilike da gledate i slušate čak dva dana u “Bitef Art Cafeu”.

Ulaznice možete kupiti na: https://new.tickets.rs/event/ida_prester_lollobrigida_1661

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište