fbpx

header

Ida Prester i Fantom objavili singl „Budalo“

Budalo-Ida-Prester-Fantom-2022

Ida Prester u svom novom ljubavnom singlu ugostila „Budalo“ je tajnovitog mladog umetnika – Fantoma.

 

Njen niz uspešnih singlova mnogima je obeležio prethodne dve godine. Ida Prester nam pred samo leto donosi saradnju sa mladim i talentovanim umetnikom, Fantomom.

 

Za svoju prvu saradnju napravili su i spot koji je režirao Miroslav Miša Terzić. Fantom je za samu pesmu osmislio plesni aranžman pun retro sinotva, baziran na zvuku osamdesetih.

 

Budalo-Ida-Prester-Fantom-2022

 

– Ovo je pjesma o ljudima koji se opiru ljubavi, a zapravo je od početka sve jasno. Iz straha igraju igrice, prave se ludi i samo gube vrijeme. Za njih je smišljena i poruka pjesme: „Prestani s inatom i dođi da me voliš, moglo bi biti dobro baš, budalo“. Nek vam ova pjesma i poruka budu soundtrack ljeta koji stiže. Ljeta u kojem ćemo nadoknaditi sve propuštene poljupce i zagrljaje – kaže Ida povodom novog singla.

 

Ida je inače pratila Fantomov rad nekoliko godina, i smatra ga vrlo autentičnim, jer stvara sint pop hitove popularne među indie publikom u celom regionu.

 

– Čim sam krenula u pisanje ove pjesme čula sam njegov vokal. A i vizualno se savršeno uklopio u ovu noćnu fantaziju. Nevjerojatno je fotogeničan i stajliš – dodaje Ida.

 

Budalo-Ida-Prester-Fantom-2022

 

Pesma „Budalo“ je, kako kaže Fantom, sudar dve različite generacije alternativnog domaćeg popa.

 

– Iako se sam zvuk definirše kao „retro“, tematika pesme je moderna, pa se tako svaka generacija može pronaći u njoj i osetiti njen vajb u i emociju. Ida već duže vreme daje pravi primer svojim starijim kolegama podržavajuću nas koji smo na početku i kojima je takav vid podrške jako potreban i značajan – prokomentarisao je Fantom.

 

Ljubavna igra Ide i Fantoma prenesena je i u zanimljiv pop art video koji potpisuje iskusna filmska ekipa. Režije se prihvatio Miroslav Terzić, autor nagrađivanog filma „Šavovi“ i serije „Tajkun“. Vizualni deo potpisuje snimatelj Miloš Jačimović (Tilva Roš). Kostime je osmislio Idin dugogodišnji art direktor Marko Ćerketa.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište