fbpx

header

HIP HOP spektakl u Beogradu: Vreme je za “Re:aktivaciju”

hip hop

Trodnevni festival 2HOT4STAGE FEST “Re:aktivacija”, održaće se od 25. do 27. marta u Beogradu, a taj događaj biće mesto okupljanja, povezivanja i razmene srpskih i inostranih Hip Hop stvaralaca iz sveta muzike, plesa, grafita i drugih street art umetnosti.

 

“2Hot4Stage FEST” na više lokacija u Beogradu

 

Petak, 25. mart

 

Osmi 2HOT4STAGE FEST počinje 25. marta u 14h programom u Re-Кreativnom centru Silosi Beograd. Na jedinstvenoj gradskoj lokaciji, u petak će se predstaviti muzičari, plesači, crtači, umetnici i modni dizajneri. Posetioci će moći da učestvuju u zanimljivim aktivanostima i osvoje vredne nagrade. Najvažniji događaji prvog dana festivala su Beatmaking battle, RAP performance battle “5 Minuta Slave” i My People tribina “Bez prečice”. Ljubitelji ulične kulture uživaće u brojnim kreativnim i interaktivnim događajima, kao što su takmičenja u plesu i crtanju, igra asocijacije, radionica za ručni dizajn patika, i sve to uz sjajne setove DJ Raid-a, Mrkija, Spaleta…

 

Beogradske ulice kao prostor subverzije: Izložba u prostoru Kvaka 22

 

 

Subota, 26.3.

 

Glavni program 2Hot4Stage festa je u subotu, 26. marta u pozorištu КPGT. Posetioce čeka bogat plesni i muzički program, pozitivna energija i odlična atmosfera.

 

Plesna takmičenja će trajati od 11h do 21h. Na plesnim takmičenjima za decu i odrasle, u nekoliko kategorija, sudiće istaknuti međunarodni i domaći plesači i koreografi, a učesnike očekuju vredne robne i novčane nagrade. “All Style” kategorije za decu i odrasle, betlovi i takmičenja u koregrafijama su neki od formata, a internacionalne sudije pristižu iz Bugarske, Španije, Austrije, Francuske, Rusije, Italije, Hrvatske i Slovenije.

 

Muzički program sa koncertima počinje u 21h. Nastupaju: Кendi sa celom Aristokrat Muzik postavom, Marko Šelić Marčelo, uspešni vladar muzičke, književne i pozorišne scene. Sa Marčelom će na bini biti njegovi dugogodišnji saradnici Nensi (vokal) i DJ Raid. Niški dvojac Stereo Banana će se igrati rečima i energijom, onako kako samo oni to mogu. Nastupe će imati krosover bend Iskaz, kao i Buzz Rap Showcase sa svojom ekipom. Renomirani beogradski DJ BКO je zadužen za atmosferu na afterparty-u.

 

2HOT4STAGE FEST muzički program i plesna takmičenja u subotu prate sledeće aktivnosti: Street life meet up (sneakerheads), Guess my kicks by BUZZ Sneaker Station, Live Street art i Graffiti session, Barbers showcase, Tattoo showcase, Tik Tok kutak, Gaming i VR kutak.

 

Pixelata instalacija uživo- Evropski program “Svaka Limenka Se Računa” je i ove godine sa nama. Napravićemo nekoliko umetničkih instalacija, uključujući mozaik napravljen od limenki.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište