fbpx

header

HeadHop i Girls Next Gulag u KC Gradu

HeadHop-koncert-2022

U Kulturnom centru Grad biće održan koncert srpskog dub benda HeadHop i sastava Girls Next Gulag. Očekuje se i Dj set Lil Taty. Događaj je zakazan za subotu, 11. jun, a počinje u 20 časova.

 

Headhop je srpski dub bend formiran u Beogradu koji čine 3 člana. To su Miloš Stevanović na trombonu, Miloš Radičević kao producent i Danilo Ristić na basu. Miloš Stevanović (aka Lavan) je deo lokalnog hip hop kolektiva Zicer Inc. Zajedno sa Danilom Ristićem čini hardkor pank bend Neven. Obojica takođe produciraju i komponuju različite muzičke žanrove.

 

Miloš Radičević je beogradski producent i DJ koji objavljuje muziku pod nekoliko pseudonima: Lil Taty, BOTANIKA, Smetnja, DJ ANA KOURNIKOVA. Takođe je suvlasnik Minor Adjustments Records i glavnog urednika MURK podcasta.

 

Rođen u Beogradu, Dobrivoje Milijanović (1981) dizajnira zvuk za scenske događaje, stvara elektronsku muziku i interaktivne zvučne skulpture, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Poseban osvrt je na ukrštanje nauke, zvuka i tehnologije. Takođe je poznat kao član kolaborativnog noise/dub/techno projekta raum.null.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Girls Next Gulag (@girlsnextgulag)

 

Vladimir Riznić (1980) je rođen u Beogradu, programer softvera i entuzijasta modularnog sintisajzera. Više od 10 godina aktivan u različitim muzičkim/izvođačkim projektima, uključujući inovativni softver i ugrađeni hardver u umetnosti. U okviru svojih nekoliko tekućih projekata Chien, Falling Elevator Music i Girls Nekt Gulag, stvara mračnu i sumornu atmosferu sa šarenim žicama i kablovima svojih modularnih sintisajzera i gitarskih pedala.

 

Ulaz na događaj je 500 dinara.

Povezane vesti

Veče posvećeno Borislavu Pekiću

U subotu, 2. jula, biće priređeno veče “Sećanje na Borislava Pekića- 30 godina od smrti”, kod spomenika legendarnom srpskom književniku na Cvetnom trgu u Beogradu.   Basista Aleksandar Ðukić i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište