fbpx

header

HeadHop i Girls Next Gulag u KC Gradu

HeadHop-koncert-2022

U Kulturnom centru Grad biće održan koncert srpskog dub benda HeadHop i sastava Girls Next Gulag. Očekuje se i Dj set Lil Taty. Događaj je zakazan za subotu, 11. jun, a počinje u 20 časova.

 

Headhop je srpski dub bend formiran u Beogradu koji čine 3 člana. To su Miloš Stevanović na trombonu, Miloš Radičević kao producent i Danilo Ristić na basu. Miloš Stevanović (aka Lavan) je deo lokalnog hip hop kolektiva Zicer Inc. Zajedno sa Danilom Ristićem čini hardkor pank bend Neven. Obojica takođe produciraju i komponuju različite muzičke žanrove.

 

Miloš Radičević je beogradski producent i DJ koji objavljuje muziku pod nekoliko pseudonima: Lil Taty, BOTANIKA, Smetnja, DJ ANA KOURNIKOVA. Takođe je suvlasnik Minor Adjustments Records i glavnog urednika MURK podcasta.

 

Rođen u Beogradu, Dobrivoje Milijanović (1981) dizajnira zvuk za scenske događaje, stvara elektronsku muziku i interaktivne zvučne skulpture, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Poseban osvrt je na ukrštanje nauke, zvuka i tehnologije. Takođe je poznat kao član kolaborativnog noise/dub/techno projekta raum.null.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Girls Next Gulag (@girlsnextgulag)

 

Vladimir Riznić (1980) je rođen u Beogradu, programer softvera i entuzijasta modularnog sintisajzera. Više od 10 godina aktivan u različitim muzičkim/izvođačkim projektima, uključujući inovativni softver i ugrađeni hardver u umetnosti. U okviru svojih nekoliko tekućih projekata Chien, Falling Elevator Music i Girls Nekt Gulag, stvara mračnu i sumornu atmosferu sa šarenim žicama i kablovima svojih modularnih sintisajzera i gitarskih pedala.

 

Ulaz na događaj je 500 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište