fbpx

header

Hali Gali specijal na Kontaktu 2022

Hali-Gali-kontakt-2022

Festival aktuelne alternativne muzike „Hali Gali“ održava se od 2019. godine. Na svakom svom izdanju pronalazi, promoviše i podržava mlade muzičke talente na srpskoj i regionalnoj sceni.

 

Zbog svog uticaja i širokog spektra aktivnosti, „Hali Gali“ je prerastao u muzički pokret pod čijim se kišobranom nalazi značajan broj lokalnih bendova.

 

Pored muzičkih dešavanja izdati su muzička kompilacija praćena emisijom i fanzin koji je predstavio preko 40 vizuelnih umetnika i pesnika. Takođe, objavljen je i jedan broj „Hali Gal“ novina u saradnji sa kolektivom Matrijaršija.

 

Rush-To-Relax-Hali Gali-2022

Foto: Neža Bukovec

 

U subotu, 26. marta od 22 sata, u klubu Dragstor, publika će imati priliku da prisustvujete najnovijem „Hali Gali“ specijalu. Ovim putem se „Hali Gali“ predstavlja na muzičkoj showcase konferenciji Kontakt.

 

„Hali Gali“ specijal prednost daje bendovima koji do sada nisu nastupali na ovom događaju.

 

Na četiri bine kluba Dragstor između ostalih priliku da sviraju dobili su Sitzpinker, She Loves Pablo, Rush to relax, Nežni Dalibor, Zenit Zed i Presing.

 

Sitzpinker-Hali-Gali-2022

 

Beogradski bend Sitzpinker publika nije mogla uživo da sluša već dve godine. Oni će predstaviti pesme sa svog novog još neobjavljenog albuma.

 

Sastav She Loves Pablo stižu iz Hrvatske kao najreprezentativniji bend tvrdog Zagrebačkog zvuka.

 

Njima se pridružuje makedonsko-slovenačka indie senzacija Rush to relax, ali i domaći Nežni Dalibor koji je nedavno objavio svoj novi EP.

 

Nežni-Dalibor-Hali-Gali-2022

Foto: Marina Uzelac

 

Kao poslednje se izdvaja Zenit Zed, novi bend frontmena dobro poznatog beogradskog sastava Presing, Zorana Kize Radovića. Bend stvara muziku koja je izuzetno lična, spontana, direktna i često brutalna.

 

Zenit-Zed-Hali-Gali-2022

Foto: Vera Radović

 

Pored njih tu su još i Bas i stega, Skier and Yeti i DJ-evi i muzički producenti: Bucalo, Traka, MANE b2b NA5A, Milf Magnet, Festival nasilja.

 

Karte se mogu nabaviti u pretprodaji u kafiću Zaokret po ceni od 600 dinara. Na ulazu će karta biti 800 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište