fbpx

header

GOA Experience u Peščari na Makišu

GOA-Experience-atmos-zurka-2022

Stigao je još jedan GOA Experience pod vedrim nebom. Publiku očekuje posebno izdanje, sa još jednom specijalnom premijerom u okviru serijala.

 

Dj Atmos poznat je po svojim zatvaranjima na festivalima uz izlaske sunca. Svi oni koji su imali prilike da bar jednom dožive zatvaranje festvala sa njim, razumeće zbog čega je posebno.

 

Atmos je jedan od pionira scene, neizostavno ime svakog festivala i doktor da svaki dancefloor napuni do maksimuma. Premijerno u okviru GE serijala spremio je za posetioce jedinstveno muzičko putovanje. Nepogrešiv osećaj za tajming uz savršenu muzičku selekciju daju mu status apsolutnog majstora, tako da očekujte dugu vožnju koja će biti specijalno skrojena za nas.

 

GOA Experience će se održati 18. juna sa početkom u 23 časa. Lokacija je peščara na Makišu. Za sve koji ne znaju lokaciju, nalazi se oko 500 metara posle terena FK Milicionar. Tu se nalazi skretanje za zemljani put kroz koji se ide kroz šumu oko 100 metara do mesta održavanja žurke.

 

Line up za GOA Experience

 

  • ATMOS (Special GOA Sunrise Set)
  • STOLE (Goa Vinyl Set)
  • DaPEACE (Long Warm Up Set)

 

Pretprodaja karta za GE XXII je počela, po promo ceni od 900 dinara. Ograničen broj karata se može kupiti preko Gigstix platforme ili u Vulkan knjžarama širom Srbije.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište