fbpx

header

„Glitch Records Showcase“ u KC Gradu

Glitch-Records-Showcase-2022

U subotu 9. aprila, u beogradskom KC Gradu održava se „Glitch Records Showcase“.

 

Na glavnoj bini nastupaju Manivi, Nataleé, Weird Fishes, Superpaun i Organizam. Na Secret Stage-u kao iznenađenje dolazi sve popularniji beogradski DJ dvojac Luton & Šćepine vragolije.

 

Manivi je u septembru prošle godine objavila svoj drugi album „Mirror“. Ostvarenje je kombinacija soulful melodija, progresivnih harmonskih aranžmana i elektronske muzike. Veoma zapaženim singlom „Niko neće znati“ je najavila da njena publika može da očekuje više pesama na maternjem jeziku.

 

Nataleé predstavlja sklop tradicionalnog zvuka i modernih matrica. Debi album „Osvesti se“ objavljen je na samom kraju prošle godine. Osim poznatih „Ćao“ i „Brat“, put do publike pronašle su i pesme „Mesec“, „Prvi plan“ i „Remi“. Nataleé će nastupiti u punom sedmočlanom sastavu.

 

Weird Fishes je prešao dug put od cover dua, do svog debi albuma „Šta ako“. Debi je objavljen u decembru prošle godine, sa kojeg su se izdvojile pesme „Voda zove“ i „Hoda i sagoreva“. Ovaj duo je u međuvremenu postao četvoročlani bend, a za Showcase-u su spremili sastav iznenađenja.

 

Organizam je eklektični sastav poznat po svom uvek progresivnom zvuku. Takav je i drugi album „Multiverzum“ sa kojeg su najjači utisak ostavile pesme „Kain“ i „Jer si moja“. Usled svima poznatih okolnosti, ovo je na neki način i prva prilika za promociju tog izdanja.

 

Superpaun se javnosti predstavio prošle godine prvim singlovima „Na vrhu brega“ i „Sedi kraj mene“. Vredno rade na svom debi albumu i koriste svaku šansu da se publici predstave i uživo.

 

Ulaznice za „Glitch Records Showcase“ po pretprodajnoj ceni od 700 dinara su dostupne na prodajnim mestima Ticket Visiona i online.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište