fbpx

header

„Glitch Records Showcase“ u KC Gradu

Glitch-Records-Showcase-2022

U subotu 9. aprila, u beogradskom KC Gradu održava se „Glitch Records Showcase“.

 

Na glavnoj bini nastupaju Manivi, Nataleé, Weird Fishes, Superpaun i Organizam. Na Secret Stage-u kao iznenađenje dolazi sve popularniji beogradski DJ dvojac Luton & Šćepine vragolije.

 

Manivi je u septembru prošle godine objavila svoj drugi album „Mirror“. Ostvarenje je kombinacija soulful melodija, progresivnih harmonskih aranžmana i elektronske muzike. Veoma zapaženim singlom „Niko neće znati“ je najavila da njena publika može da očekuje više pesama na maternjem jeziku.

 

Nataleé predstavlja sklop tradicionalnog zvuka i modernih matrica. Debi album „Osvesti se“ objavljen je na samom kraju prošle godine. Osim poznatih „Ćao“ i „Brat“, put do publike pronašle su i pesme „Mesec“, „Prvi plan“ i „Remi“. Nataleé će nastupiti u punom sedmočlanom sastavu.

 

Weird Fishes je prešao dug put od cover dua, do svog debi albuma „Šta ako“. Debi je objavljen u decembru prošle godine, sa kojeg su se izdvojile pesme „Voda zove“ i „Hoda i sagoreva“. Ovaj duo je u međuvremenu postao četvoročlani bend, a za Showcase-u su spremili sastav iznenađenja.

 

Organizam je eklektični sastav poznat po svom uvek progresivnom zvuku. Takav je i drugi album „Multiverzum“ sa kojeg su najjači utisak ostavile pesme „Kain“ i „Jer si moja“. Usled svima poznatih okolnosti, ovo je na neki način i prva prilika za promociju tog izdanja.

 

Superpaun se javnosti predstavio prošle godine prvim singlovima „Na vrhu brega“ i „Sedi kraj mene“. Vredno rade na svom debi albumu i koriste svaku šansu da se publici predstave i uživo.

 

Ulaznice za „Glitch Records Showcase“ po pretprodajnoj ceni od 700 dinara su dostupne na prodajnim mestima Ticket Visiona i online.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište