fbpx

header

„Generacija 5“ slavi rođendan, a za fanove poklon – koncert

"Generacija 5"

Dolazim za 5 minuta“, „Najjači samo ostaju“, „Ti samo budi dovoljno daleko“, „Umoran od svega“ i „Povedi me u noć“ samo su neki od hitova koje će beogradska publika imati priliku da čuje sledećeg petka na koncertu povodom 44 godine od postojanja rok grupe “Generacija 5”.

 

U susret jubileju – više od četiri i po decenije postojanja na rok sceni – Generacija 5 je rešila da obraduje svoje fanove koncertom 17. decembra u sali Amerikana Doma omladine.

 

 

Iako svi popularnu rok grupu vezuju za pevala Đorđa Davida, on odavno više nije deo rok sastava. Današnju postavu benda čine: gitarista Dragan Jovanović Krle, klavijaturista Dragoljub Ilić Ilke, basista Miloš Stojisavljević Cajger, bubnjar Radoš Ćapin Raša i pevač Miloš Bajat.

 

Pevač Milošu Bajat ovo će biti prvi veliki koncert sa grupom koja je pravila virtuozne svirke još za vreme stare Jugoslavije, a domaća publika ga zna iz takmičenja “prvi glas Srbije” i “Iks factor”.

 

Ne sumnjamo da će Miloš biti verodostojna zamena za Đorđa Davida, a kako biste se uverili u to ne propustite da budete u Domu omladine 17. decembra.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište