fbpx

header

Eros Ramacoti dolazi u Beograd

Eros-Ramacoti-koncert-beograd-2022

Italijanski pop-rok muzičar, pevač i tekstopisac, Eros Ramacoti, svoj veliki povratak obeležava novim albumom „Battito Infinito“.

 

Ovaj virtuozni kantautor koji obara rekorde u svojoj 35 godisnjoj karijeri. Prodao je 70 miliona ploča, beleži preko 2 biliona strimova širom sveta i dalje nastavlja u velikom stilu. Za svoje obožavaoce širom sveta, pripremio je novi album pod nazivom „Battito Infinito“. Album će se naći u prodaji od 16. septembra 2022. godine.

 

Prvi singl „AMA“ dostupan je na svim digitalnim platformama. Silng simbolizuje manifest obnovljenog umetničkog identiteta i ujedno povratak jednog od međunarodno najomiljenijih italijanskih umetnika.

 

Povratak će obeležiti i istoimenom svetskom turnejom i grandioznim koncertom 21. aprila 2023. godine od 21 čas u Štark Areni.

 

Prednarudžbine za novi album „Battito Infinito“ moguće je 10. juna. Svi oni koji budu izvršili kupovinu albuma do 19. juna dobiće kodove za ekskluzivnu 48-satnu pretprodaju karata za svetsku turneju. Pretprodaja počinje 21. juna od 10 časova i zavšava se 23. juna u 9.59 sati. Generalna prodaja ulaznica počinje 23. juna od 10 časova putem Tickets sajta.

 

Zadivljujuća avantura, svetska turneja pod nazivom „Battito Infinito“ održaće se od septembra 2022. do maja 2023. godine. Maestralni Eros Ramacoti posetiće mnoge svetske gradove i sa svojom armijom fanova krenuće na pravo muzičko putovanje.

 

Spisak svih gradova u kojima će se koncerti realizovati biće dostupan od sutra na oficijalnom veb – sajtu Erosa Ramacotija. Veličanstveni koncert u Štark Areni u organizaciji Hypeprodukcije rezervisan je za 21. april 2023. godine od 21 sat.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište