fbpx

header

„Elemental“ prvi put u Beogradu

Elemental

Regionalno popularni sastav “Elemental” prvi put u Mts dvorani nastupiće 22. oktobra u 21 čas.

 

Beogradska publika će ovaj atraktivan sastav, koji na sceni živi preko 20 godina, moći da čuje u jednoj od najakustičnijih sala u regionu prvi put. Ovo će istovremeno biti njihov najveći samostalni nastup u Srbiji.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elemental (@elementalbend)

Nakon osam studijskih albuma Elementala, ovo će biti još jedna prilika za emotivni susret beogradske publike sa dugogodišnjim miljenicima, a kako sami osnivači benda poručuju, ovo je sastav koji je teško svesti na samo jedan žanr.

 

U njihovoj šarolikoj muzičkoj viziji mogu se naći tragovi različitih stilova što njihov muzički izraz čini jedinstvenim i originalnim. Specifičnost grupe Elemental su „britki tekstovi i energične instrumentalne podloge koji zajedno čine autentičan zvuk Elementala“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elemental (@elementalbend)

 

Kako kažu, Elemental nikad nije bio bend koji je svoju muziku smatrao proizvodom, već umetničkim izrazom, a njihov iskren i originalan stav prepoznaje publika u celom regionu.

 

„Njihov prioritet je uvek bio blizak odnos s publikom kroz koncertne nastupe“.

 

Članovi Elementala su vokali Mirela Priselac Remi i Luka Tralić Shot, gitarista Erol Zejnilović, basista Konrad Lovrenčić, klavijaturista Davor Zanoški, bubnjar Ivan Vodopijec i prateći vokal Vida Manestar.

 

Karte su u pretprodaji od 10. jula po ceni od 1.400, 1.900, 2.500 dinara, a možete ih kupiti na blagajni u Mts dvorani ili putem Tickets.rs.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište