fbpx

header

Elemental, Bohemija, Rebel Star na Kontakt konferenciji

Elemental-Dvojka-pesma-kontakt-2022

Kontakt konferencija, najveći događaj profesionalaca muzičke industrije, održaće se na više lokacija u Beogradu.

 

Elemental, Bohemija, Rebel Star biće, među ostalima, deo glavnog muzičkog dela konferencije koja se održava od 24. do 26. marta.

 

Prve večeri Kontakt konferencije, 24. marta, u Zadužbini Ilije M. Kolarca, nastupiće pijanistkinje Branka Parlić i Nataša Penezić.

 

Na programu koncerta „Pavana and more“ biće dela za dva klavira i za klavir solo Stiva Martlanda, Gevina Brajersa, Meredit Monk, Dragoljuba Ilića Ilketa, Vilijama Dakvorta i Filipa Glasa.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kontakt Beograd (@kontakt_beograd)

 

Iste večeri, u Anti Shop Elektropioniru, u četvrtak 24. marta, koncert će održati Nikola Vranjković. Iako poslednjih godina osvaja velike koncertne dvorane, ne odustaje od intimnog klupskog iskustva koje publika uvek posebno ceni.

 

U Elektropioniru u subotu, 25. marta, sa početkom u 21 časova, organizovan je ekskluzivni klupski nastup „Obojenog programa“.

 

Poslednje veče konferencije, 26. marta, u krugu Cetinjske, u Anti Shop Elektropioniru, Rebel Star i Bohemija sviraju prvi zajednički koncert. Tada će predstaviti albume objavljene krajem prošle godine, „Početak i kraj“ i „Putujemo“.

 

Posle duže koncertne pauze kada je Beograd u pitanju, Elemental će nastupom u Domu omladine Beograda, takođe 26. marta, zaokružiti koncertni program. Prethodno su objavili singl „Dvojka“.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište