fbpx

header

Dyed Soundorom iz Apollonie dolazi u Barutanu!

noć-u-gradu-Dyed-Soundorom-Apollonia-Barutana-2022

Početak jula u Barutani rezervisan je za Easy Tiger x Blender Party čiji je domaćin Marko Nastić. Specijalni gost je legendarni Parižanin Dyed Soundorom, iz čuvenog trija Apollonia. Njima će se za DJ pultom pridružiti Vladimir Dragaš i Kid Kimi.

 

Bilo da se pušta muziku sa svojim prijateljima iz Apollonie ili kao solo izvođač, Dyed Soundorom održava visok nivo profesionalizma. Bira muziku koja će zadovoljiti telo, um i dušu, muziku koja je izgrađena na neodoljivim ritmovima. Jedan je od lidera savremene francuske house scene i vrlo cenjeni muzički selektor među fanovima i kolegama.

 

Dyed Soundorom bio je očaran svetom DJ-inga još od kada je prvi put, krajem devedesetih godina prošlog veka zakoračio u misteriozni svet pariskih legendarnih Batofar after žurki. Ovaj Francuz postao je jedan od najpoznatijih svetskih selektora. Obilazio je svet i kao solo umetnik i kao deo popularnog trija Apollonia. Dyed Soundorom je i vešt producent, sa nekoliko klasičnih izdanja kao solo artist, ali i na albumima sa Apolloniom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dyed Soundorom (@dyedsoundorom)

 

Nakon nekoliko godina, Dyed je postao sastavni član ekipe DC10, često svirajući zajedno sa svojom Apollonia braćom, otvarajući i zatvarajući letnju sezonu nezaboravnim setovima.

 

Svoju izdavačku kuću pokrenuo je 2012. sa Shonky-jem i Danom što je bio važan trenutak za njihove karijere. Na svom lejblu izdaju svoju muziku, ali i muziku producenata kojima se dive i poštuju ih.

 

Žurka se održava u petak, 1. jula u Barutani.

 

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, i na prodajnim mestima Gigs Tixa i Ticket Visiona, po ceni od 990 za regularne i 1.490 za VIP.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište