fbpx

header

Dva koncerta u Beogradu: Mario Biondi u Bitef Art Cafeu

mario-biondi-koncert-2022

Pevač i kantautor raskošnog i unikatnog glasa, Mario Biondi stiže u Beograd. Dva koncerta zakazana su za mesec jun na kojima će promovisati novi album „Romantic“.

 

Album, koji je izašao u martu, Biondi je pisao u saradnji sa članovima benda, Masimom Grekom i Davidom Floriom. Ovaj projekat je potpuno posvećen ljubavi, izražen kroz omiljeni Mariov svet zvukova i gruva sedamdesetih.

 

– Šačica muzičara, prelepi ženski glasovi, pesme koje gruvaju, podsećanje na zvuk sedamdesetih koji nas inspiriše. Čini i da dostignemo izvanrednost soul muzike – kaže Mario za svoj novi album.

 

Samo godinu dana ranije, Mario nas je počastio albumom „Dare“. Taj album je izašao dan nakon Mariovog rođendana. Samim tim simbolično je dao do znanja da on predstavlja priču koja se krije iza Mariove karijere. Takođe, time je i najavljeno šta Mario sprema u budućnosti.

 

Čini se da su poređenja Maria sa Beri Vajtom sada već deo istorije. Mario Biondi je ikona i umetnik koji će ostaviti unikatan pečat na muziku 21. veka.

 

Ovaj soul- džez pevač, potiče iz umetničke porodice. Njegov pradeda je bio ugledan slikar, njegova baka pevačica, a otac popularan kompozitor, te je bilo logično da će i Mario naslediti taj umetnički gen.

 

Biondijevi muzički poduhvati su mu doneli priliku da nastupa zajedno sa italijanskim velikanima poput Kalifana, Bongusta, i Fiorela. Tu se mogu spomenuti i američke legende Rej Čarlsom i Čaka Kan.

 

Imajući u vidu njegov snažan i jedinstven glas, nije prošlo mnogo vremena pre nego što su Biondia počeli da ohrabruju da počne da gradi solo karijeru. Mariov debi album izašao je 2006. godine. Od tada, ovog italijanskog pevača deli nebrojeno prodatih albuma i rasprodatih koncerata širom sveta.

 

Kupovina ulaznica na prodajnim mestima Tickets, kao i online. Vrata kluba se otvaraju u 20.30, a koncert počinje u 22 časa. Ulaznica bez rezervacije ne podrazumeva mesto za stolom, pultom ili u separeu, i broj rezervacija je ograničen.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište