fbpx

header

Dva koncerta: Dejan Terzić sa Axiom kvartetom

dejan-terzić-axiom-kvartet-bam-klub-2022

Na sceni BAM kluba dva koncerta će održati Dejan Terzić sa svojim internacionalnim kvartetom Axiom.

 

Dejan Terzić je nemački bubnjar bosanskog porekla. Sa svojim internacionalnim kvartetom će otkriti neverovatno bogato i ekspresivno carstvo. Sačinjeno je od raznih raspoloženja, energije, snage, impresivne dubine zvuka kao i hipnotičke ostinate.

 

Slušaoci će uživati u slobodnim improvizacijama, eksplozivnim ritmičkim aranžmanima, sanjivim pauzama. Muzika se kreće od vesele do strastvene, od strastvene do slobodne, od slobodne do strukturirane, od strukturirane do slatke, od slatke do otvorene, od otvorene do zabavne, od zabavne ka unutrašnjoj. U osnovi svega toga je izuzetno robustan, svež, nov, prepoznatljiv, neodoljivo dinamičan džez.

 

Axiom kvartet čine: Dejan Terzić – bubnjevi, udaraljke, Chris Speed – saksofon, Bojan Zulfikarpašić – klavir, Fender Rodos i Met Penman – kontrabas.

 

Koncerti Axiom kvarteta se održavaju u ponedeljak i utorak, 8. i 9. avgusta sa početkom u 22 časa.

 

Kvartet će svoje raspoloženje doneti u BAM klub, u Jevrejskoj 24, u bočnom ulazu u suteren zgrade. Kažu da je klub tamo gde je upaljeno crveno svetlo i da samo pratite belog zeca.

 

Cena ulaznice za posetioce je 1.200 dinara. Za članove BAM kluba karte koštaju 700 dinara, a obezbeđen je besplatan parking i omogućene su rezervacije.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište