fbpx

header

Došlo je vreme za veliki događaj – “Кontakt konferenciju”

Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u ovom delu Evrope – “Кontakt konferencija”, koja okuplja okuplja stručnjake iz regiona na temu muzičkog biznisa, starih i novih trendova i aktuelnih mogućnosti, održaće se u Beogradu od 24. do 26. marta 2022. godine.

 

“Кontakt konferencija” održaće se u organizaciji istoimene producentske kuće, promoterske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala – CEBEF, a pod pokroviteljstvom grada Beograda.

 

Posle dva online izdanja, Кontakt 2022 održaće se uživo. Najnovije, šesto izdanje Кontakta obeležiće primeri dobre prakse, inspirativne tribine, kreativni paneli, radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da stvore perspektivno okruženje za sve muzičke profesionalce u regionu, i da omoguće fluentnu i konstantnu saradnju stručnjaka iz ove oblasti na našim prostorima.

 

Кontakt je deo INES asocijacije (Innovation Network of European Showcases), u okviru ove mreže je 19 evropskih showcase konferencija i festivala, a Кontakt je još 2019. primljen kao jedini predstavnik Srbije.

 

Кontakt 2022 biće podeljen u tri programske celine: tribine i paneli; izložbe i radionice; muzički deo programa (koncerti).

 

Danas je više nego ranije neophodna promocija novih ideja i tendencija, kao i povezivanje profesinalaca iz regiona, tako da će Кontakt i ovoga puta biti održan u pravom trenutku – uoči nastupajuće festivalske sezone.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište