fbpx

header

Đorđe Miljenović svira na Zappa Barci

đorđe-miljenović-zappa-barka-koncert-2022

Drugi put na Zappa barci, sa svojim bendom nastupa muzičar Đorđe Miljenović. 

 

– Đorđa Miljenovića je nemoguće opisati u nekoliko rečenica. Mi to ovde nećemo pokušavati već vas pozivamo da ovog multimedijalnog, progresivnog i vrlo značajnog umetnika dođete da čujete, vidite i osetite – kažu iz Zappe.

 

Đorđe Miljenović poznatiji je publici kao Wikluh Sky odnosno Skaj Vikler. Srpski je hip hop muzičar, član grupe Bad Copy, član Marčelove Filter ekipe i solo umetnik. Nastupa i kao dram i bas em-si. Široj publici postao je poznat nakon hit singla Otkucaji u saradnji s Marčelom i nakon pojavljivanja u VIP Velikom bratu 2008. godine.

 

Učestvovao je u prvoj sezoni šou programa Tvoje lice zvuči poznato, koji se emitovao na Prvoj srpskoj televiziji 2013. godine. Već 2017. godine, sa potpisom Đorđe Miljenović, objavljen je muzički spot za pesmu sa TbrgOpen-а naslovljenu „Imam tvoju ljubav“. Krajem 2020. godine, postao je član benda Monx, koji je okupio Željko Mitrović.

 

Koncert je zakazan za 11. avgust sa početkom u 22 časa.

 

Karte se mogu kupiti u pretprodaji u Zappa Baru u ulici Kralja Petra 41. Prvih 200 karata će se prodavati po ceni od 800 dinara, a nakon toga će koštati 1.000 dinara. Sve informacije možete dobiti putem broja telefona 064 0108 011.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište