fbpx

header

Dina Jashari u Kulturnom centru Grad!

Dina-Jashari-koncert-kc-grad-2022

Princeza regionalne muzičke scene Dina Jashari u okviru mini regionalne turneje nastupiće u Kulturnom centru Grad.

 

Mlada, talentovana, lepa, magična, Makedonka – sve je to Dina i mnogo više od toga. U osnovi svega je srce i veština, divne harmonije, emotivni tekstovi, pametni aranžmani i pre svega pesme.

 

Dina je autorka i producentkinja, muzika koju pravi je pop, rok, soul, džez, izaberite sami šta vam se dopada. Do sada je objavila četiri singla i jedan EP „Posledna minuta“, „Zborovi“, „Boi“, „Kopnezhi“, „Doma“. Trenutno marljivo radi na svom debi albumu.

 

Dina-Jashari-koncert-kc-grad-2022

Foto: Promo

 

Njena pesma „Boi“ je prošle godine bila druga u izboru regionalnog žirija Zadužbine Milan Mladenović. Tada su pobedili Ana & The Changes sa pesmom „Tu“. Dina je svirala i na festivalima i muzičkim konferencijama širom Balkana.

 

Začarala je i Zorana Kesića u emisiji „24 minuta“ pre nekoliko meseci u prvom nastupu na nekoj srpskoj televiziji.

 

Dina Jashari u Beogradu nastupa sa fantastičnim gitaristom Lukom Toševim i Rebekom Vlaisavljević na klavijaturama. Dina Jashari će biti velika zvezda, to nema nikakve sumnje, te obavezno probajte da prisustvujete ovom koncertu pre nego što počne osvajanje sveta.

 

Koncert Dine Jashari će se održati u subotu, 9. jula sa početkom od 21 sat.

 

DJ podršku će joj pružiti Ghetto University sa Festivala Nasilja. Vrata će za posetioce biti otvorena od 19 časova, a cena karte je 500 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište