fbpx

header

Danijel Rajskin i Nemanja Radulović – veče filharmonije

danijel-rajskin-kolarac

Nemanja Radulović i Danijel Rajskin prirediće jedan od najvažnijih koncerata, a koji će nesumnjivo obeležiti filharmonijsku sezonu. U Velikoj sali Kolarčeve zadužbine, već 4. februara sa početkom u 20h, ovaj maestralni duo će vas naterati da dobro načuljite uši i dugo pamtite svaku odsviranu notu.

 

Nakon koncerta u Beogradu, koji je opisan kao muzički spektakl od strane kritičara i publike, kao i gostovanja u Moksvi 2016. godine, Nemanja Radulović i Danijel Rajskin ovog puta izvode repertoar inspirisan slovenskim remek delima. Očekujte Čajkovskog, Dvoržaka i Smetanu, autore čiji muzički opus i dan danas ostaje nenadmašen na ovom području, a koji su upravo Rajskinova specijalnost.
Radulović za čarobnom violinom, Rajskin kao dirigent i filharmonijski orkestar koji je skoro previše dobar da bi bio istinit, uvešće vas u jedan paralelni univerzum – simfoniju po simfoniju. Kupovina ulaznica moguća je na biletarnici Beogradske filharmonije na adresi Studentski Trg 11, kao i online putem sajta. Pre i tokom koncerta biće ispoštovane sve propisane epidemiološke mere.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

koncert-root-70-bam-klub-2022

Jazz Special: Root 70 u BAM klubu

 Poznati internacionalni džez sastav Root 70 će održati svirku u BAM klubu. Džez bend Root 70 proslavio je 20. godišnjicu postojanja 2020. godine.    Ovu okolnost duguje čitavom nizu činjenica.

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište