fbpx

header

Danijel Rajskin i Nemanja Radulović – veče filharmonije

danijel-rajskin-kolarac

Nemanja Radulović i Danijel Rajskin prirediće jedan od najvažnijih koncerata, a koji će nesumnjivo obeležiti filharmonijsku sezonu. U Velikoj sali Kolarčeve zadužbine, već 4. februara sa početkom u 20h, ovaj maestralni duo će vas naterati da dobro načuljite uši i dugo pamtite svaku odsviranu notu.

 

Nakon koncerta u Beogradu, koji je opisan kao muzički spektakl od strane kritičara i publike, kao i gostovanja u Moksvi 2016. godine, Nemanja Radulović i Danijel Rajskin ovog puta izvode repertoar inspirisan slovenskim remek delima. Očekujte Čajkovskog, Dvoržaka i Smetanu, autore čiji muzički opus i dan danas ostaje nenadmašen na ovom području, a koji su upravo Rajskinova specijalnost.
Radulović za čarobnom violinom, Rajskin kao dirigent i filharmonijski orkestar koji je skoro previše dobar da bi bio istinit, uvešće vas u jedan paralelni univerzum – simfoniju po simfoniju. Kupovina ulaznica moguća je na biletarnici Beogradske filharmonije na adresi Studentski Trg 11, kao i online putem sajta. Pre i tokom koncerta biće ispoštovane sve propisane epidemiološke mere.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište