fbpx

header

Da li su se Rijana i A$AP Roki venčali? Nova pesma stvorila sumnje

Rijana-i-A$AP-Roki-2022

Rijana i A$AP Roki definitivno vladaju ulicama Njujorka u novom spotu za pesmu „D.M.B.“ Roki je objavio novi singl i muzički spot koji je akronim za „Dat’s My Bitch“. U singlu repuje odu Rijani, majci njihovog budućeg sina.

 

Međutim, u jednoj sceni Roki pita Rijanu da se uda za njega, ali je sve to ispisano na njegovim zubima. Ona je istim tonom odgovorila potvrdno. Iskorisliti su nakit za zube kako bi ovaj trenutak u pesmi dobio na jačini, ali suptilno.

 

Rijana-i-A$AP-Roki-2022

 

On u pesmi peva o jednakosti između njih, ali spominje i Rijaninog bišeg dečka Krisa Brauna koji je optužen za nasilje nad pevačicom. Roki joj se zahvalio na svemu što čini za njega, njegovu porodicu i prijatelje. Video se završava proslavom venčanja dok par šeta hodnikom koji je ispunjen prijateljima i laticama ruža. Spot je potpuna oda njihovom odnosu, a ima i duh nekog prošlog vremena.

 

Rijana-i-A$AP-Roki-2022

 

Ovo je Rokijevo prvo solo izdanje od „Rich N— Problems“ iz saundtreka „Judas and Messiah“ od prošle godine. Pesma je objavljena nekoliko nedelja nakon što je Roki uhapšen pod optužbom za napad smrtonosnim oružjem krajem aprila.

 

Fanovi jednog od najpopularnijih parova na planeti se pitaju da li se, za vreme snimanja spota, Rijana i A$AP Roki zaista venčali. Prošle godine su se pojavile fotografije iz Njujorka kako Riri i Roki sede na stepenicama i svi su mislili da ona snima spot ili reklamu.

 

Spot je napisao, režirao i izvršno producirao Roki za AVGE, a snimanje je održano u Njujorku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GRIM (@asaprocky)

 

Ranije priče, o tome šta Rokijevi fanovi mogu da očekuju od njegovog sledećeg albuma, bazirale su se na njegovoj saradnji sa Morisijem. Roki je njegov veliki obožavalac. Navodno, novi album nosi naziv „All smiles“.

 

Prošle godine su svetski mediji pisali da je Roki „radio na daljinu“ sa Morisijem. Govorilo se da je Morisi doprineo pisanju, produkciji i vokalu. Trenutni status tih sesija ostaje nepoznat.

 

Što se tiče albuma, sadašnja očekivanja ukazuju da će se ove, 2022. godine album pojaviti, ali ništa nije zvanično potvrđeno.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište