fbpx

header

Boris Novković koncertom proslavlja jubilej

Boris Novković

Boris Novković će posle nekoliko godina pauze ponovo zasvirati pred beogradskom publikom 19.novembra u u mts dvorani . Ovim koncertom Boris će obeležiti jubilej 35 godina od izlaska prvog albuma „Kuda idu izgubljene djevojke.“

 

Uoči nastupa, publici koja ga verno isčekuje poručuje: „Veseli me da nakon dosta vremena ponovo sastanem sa novosadskom I beogradskom publikom, gde je taj odnos zasnovan na uzajamnoj ljubavi i velikoj podršci pre svega koju sam dobio od  Beograda na početku i nastavilo se tokom moje čitave karijere. Očekujem eskploziju energije, divne koncerte, da prođemo kroz sva sećanja i romantiku sa mojih početaka, ali i da čujemo neke nove pesme. Pripreme teku dobro i bend i ja štelujemo dobru energiju i jedva čekamo da izađemo pred publiku“, kaže popularni muzičar.

 

U svoju diskografiju je upisao 16 studijskih albuma, brojne singl ploče i kompilacije, a  prošle godine je objavio album „Gori ulica“. 

 

Boris Novković

Foto Raul Brzić

 

Jedan je od najuspešnijih i najpopularnijih regionalnih kantautora, čiji su albumi prodavani u zlatnim i platinastim tiražima, a svi njegovi novi hitovi kao i oni stariji, redovno se mogu čuti na svim radio stanicama.

 

Kako kaže, na koncertu će proći kroz sve faze svoje karijere i podsetiti se mnogih bezvremenih hitova zajedno sa svojom publikom: „Čućete  pesme iz svih razdoblja moje karijere, od onih starijih, romantičnih, nostalgičnih, do ovih najnovijih pesama. Vidimo se 19. novembra puni energije, ljubavi i rokenrola„, jasan je Novković.

 

Karte za koncert su u prodaji na blagajni mts Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište