fbpx

header

Boris Novković koncertom proslavlja jubilej

Boris Novković

Boris Novković će posle nekoliko godina pauze ponovo zasvirati pred beogradskom publikom 19.novembra u u mts dvorani . Ovim koncertom Boris će obeležiti jubilej 35 godina od izlaska prvog albuma „Kuda idu izgubljene djevojke.“

 

Uoči nastupa, publici koja ga verno isčekuje poručuje: „Veseli me da nakon dosta vremena ponovo sastanem sa novosadskom I beogradskom publikom, gde je taj odnos zasnovan na uzajamnoj ljubavi i velikoj podršci pre svega koju sam dobio od  Beograda na početku i nastavilo se tokom moje čitave karijere. Očekujem eskploziju energije, divne koncerte, da prođemo kroz sva sećanja i romantiku sa mojih početaka, ali i da čujemo neke nove pesme. Pripreme teku dobro i bend i ja štelujemo dobru energiju i jedva čekamo da izađemo pred publiku“, kaže popularni muzičar.

 

U svoju diskografiju je upisao 16 studijskih albuma, brojne singl ploče i kompilacije, a  prošle godine je objavio album „Gori ulica“. 

 

Boris Novković

Foto Raul Brzić

 

Jedan je od najuspešnijih i najpopularnijih regionalnih kantautora, čiji su albumi prodavani u zlatnim i platinastim tiražima, a svi njegovi novi hitovi kao i oni stariji, redovno se mogu čuti na svim radio stanicama.

 

Kako kaže, na koncertu će proći kroz sve faze svoje karijere i podsetiti se mnogih bezvremenih hitova zajedno sa svojom publikom: „Čućete  pesme iz svih razdoblja moje karijere, od onih starijih, romantičnih, nostalgičnih, do ovih najnovijih pesama. Vidimo se 19. novembra puni energije, ljubavi i rokenrola„, jasan je Novković.

 

Karte za koncert su u prodaji na blagajni mts Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište