fbpx

header

Bogdana Medenica večeras u Gvarneriusu

koncert-bogdana-medenica-gvarneriusu

Flautistkinja Bogdana Medenica održaće koncert u četvrtak, 30. decembra, u Centru lepih umetnosti Gvarnerius, kojim će svečano biti zatvorena 10. sezokoncertna ciklusa koncerata „Fakultet muzičke umetnosti i Gvarnerius nagrađuju“.

 

Repertoar koncerta čine dela Antonija Vivaldija, P.A. Genina, Teobalda Boema, Roberta Mučinskog i Lazara Ðorđevića, najavljuju organizatori, a Bogdana Medenica će nastupiti uz klavirsku pratnju Meri Bojić-Radojčić.

 

 

Bogdana je student Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu, a učestvovala je na brojnim takmičenjima na kojima je nagrađivana. Кao solista nastupala je sa gudačkim orkestrom „Medikus“ u Galeriji SANU, u Ruskom domu i niz drugih kulturnih i obrazovanih institucija.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdana Medenica (@bogdanaaaa99)

 

Ulaz na koncert Bogdane Medenice je slobodan, a rezervacije su obavezne usled ograničenog broja mesta i poštovanja epidemioloških mera.

 

Tokom 2021. godine je na 20 koncerata ciklusa „FMU i Gvarnerius nagrađuju“ nastupilo više od 40 mladih umetnika, najboljih studenata osnovnih, master i doktorskih akademskih studija Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište