fbpx

header

Beti Đorđević slavi 50 godina karijere

Sa legendarnom pevačicom Beti Đorđević nastupiće Umetnički Ansambl „Stanislav Binički“, glumica Tanja Bošković i Jovan Moljković.

 

Čuvena džez pevačica Beti Đorđević proslaviće jubilej 50 godina karijere u subotu 19. februara u Velikoj sali Кombank Dvorani sa specijalnim gostima- glumicom Tanjom Bošković, džez muzičarem Jovanom Maljokovićem i umetničkim ansamblom „Stanislav Binički“. Кako najavljuju organizatori, sve je spremno za koncert u subotu pod sloganom „Neka srce kuca jače“.

 

Beti Đorđević, zvezda festivala „Beogradsko proleće“ od pre nekoliko decenija, rešila je da publici pokloni specijalnu set listu koja na najbolji način predstavlja njenu plodnu karijeru dugu pet decenija.

 

Biće to spektakl nastup kao mešavina više žanrova od džeza, popa, soula do bluza i pružiće prisutnima jedinstven doživljaj koji se retko viđa i čuje na današnjim koncertima, poručuje organizator.

 

Poznata po vrhunskom rasponu vokala, poznata pevačica priznaje da ipak ima tremu pred ovaj koncert, koji će biti uvod u obnovljeni festival Beogradsko proleće, koji je planiran za 29. april u Кombank Dvorani.

 

“Nije lako pripremiti šou koji obuhvata pola veka karijere, preda mnom je veliki izazov i ogromna odgovornost. Želim da publika uživa u svakom tonu i da ovo bude jedan od onih koncerata koji se pamte“, izjavila je Beti Đorđević i najavila da će pored svojih najvećih hitova izvesti i numere koje je stvarala za druge autore.

 

Naglasila je da joj posebno zadovoljstvo predstavljaju gosti koji će joj se pridružiti na bini.

 

Beti Đorđević je poslednjih godina imala puno nastupa u Beogradu, tako da je publika mogla da je vidi u prestoničkim klubovima VOX Blues club, Bluz i Pivo, u ustanovi kulture Božidarac i mnogim drugim prostorima.

 

Кoncert u subotu održaće se u skladu sa epidemiološkim merama, pa su obavezne maske i distanca, a za ulazak je potrebna samo ulaznica.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište