fbpx

header

Bet Hart objavila spot „Black Dog“ Zepelina bez zvuka

bet-hart-pesma-black-dog2022

Bluz rok pevačica Bet Hart objavila video bez tona za pesmu „Black Dog“ benda Led Zeppelin. Video je objavljen 1. aprila uz njeno izvinjenje kako nije u mogućnosti da postavi audio. To je uradila sa željom da fanovi pogledaju video bez obzira što nema zvuka.

 

Bet ovim potezom ulazi u istoriju kao prva muzičarka koja je promovisala novi singl potpuno bez zvuka.

 

Objavu spota prati izjava pevačice koja tvrdi da se mesecima spremala za objavljivanje videa. Nažalost, ona nije mogla da uključi audio zapis iz neotkrivenih razloga.

 

Ova pevačica snažnog glasa, koja je dobro poznata i našoj publici, je u januaru ove godine objavila album „Tribute to Led Zeppelin“. Na albumu se nalazi i obrada pesme „Black Dog“ koja otvara legendarni četvrti album Zeppelina iz 1971. godine.

 

– Stvarno želim da vidite video, pa ako želite, možete sami da pustite pesmu dok ga gledate – kaže Bet Hart.

 

Odvažan i u neku ruku zabavan potez objavljivanja nemog spota urodio je plodom. Vest o tome preneo je gotovo svaki relevantni zapadni muzički medij. Imala je sjajnu reklamu za jedan album ispunjen neautorskim materijalom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beth Hart (@officialbethhart)

 

Mnogi su posumnjali da joj nije bilo dozvoljeno da objavi audio zapis pesme zbog autorskih i izvođačkih prava. Svakako je skrenula pažnju na sebe i svoj album posvećenom legendarnim Zepelinima.

 

Razlog je ipak bila prvoaprilska šala koja je odrađena na originalan način. Naime je njen fan samo osam minuta nakon puštanja pesme bez zvuka okačio pesmu sa zvukom koju je sam montirao. U isto je uključio i saopštenje za medije tima Bet Hart.

 

Ispod pogledajte verziju spota bez zvuka, a ovde možete poslušati kako Bet Hart zvuči u izvedbi poznate pesme.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište