fbpx

header

Beogradski Sindikat nakon 10 godina pravi koncert  

beogradski-sindikat-koncert-2022

Beogradski sindikat održaće koncert na stadionu Tašmajdan. Ovaj događaj se održava nakon deset godina od koncerta u punoj Beogradskoj areni.

 

Publika će imati priliku da sluša pesme u kojima Beogradski sindikat često ukazuje na probleme u društvu. Neke od njihovih najpoznatijih pesama, u kojima su se bavili društvenim pitanjima, su „Svedok saradnik“, „Sistem te laže“, „Welcome to Srbija“ i druge.

 

Karte za parter koštaju 1.800 dinara, za tribine 2.200, Fan pit 2.700, dok VIP karte koštaju 5.000 dinara. Ulaznice za koncert možete kupiti na sajtu tickets.rs i Gigstix.

 

Legendarni beogradski stadion „Tašmajdan“ će u subotu, 11. juna, biti mesto okupljanja sindikalne armije diskretnih heroja.

 

beogradski-sindikat-koncert-2022

Foto: Facebook

 

Na koncert će se ulaziti na nekoliko ulaza: ulaz na parter i u Fan pit iz ulice Ilije Garašanina, ulaz na tribine iz ulice Ilije Garašanina i Aberdareve i ulaz u VIP zonu iz Aberdareve ulice (pored gimnazije).

 

Beogradski sindikat je srpski Hip hop sastav koji je nastao 1999. godine u Beogradu, ujedinjenjem grupa Red Zmaja, TUMZ i solo em-sija Feđe Dimovića. Kasnije su se grupi pridružili i Šef Sale, Prot i dj Ajron.

 

U julu 2010. godine objavili su novi album „Diskretni heroji“, koji je moguće besplatno skinuti sa zvaničnog sajta Beogradskog sindikata. Dana 28. aprila 2012. godine održali su koncert u punoj hali Beogradske arene. To je ujedno i njihov najveći ikada održan koncert.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

fadolinka-maja-milinkovic-koncert-2022
12. Ethno Fusion Fest otvara nestvarna Fadolinka
svetski-festival-pantomime
Svetski festival pantomime: Predstavljen bogat program
Agents-Of-Time-zurka-barutana-2022
Agents Of Time: Italijanski duo stiže u Beograd
Letnji-Gradski-sajam-knjiga-kc-grad-2022
Letnji Gradski sajam knjiga + predstavljanje dve knjige
Omaž-Vasku-Popi-narodna-biblioteka-srbije2022
Omaž Vasku Popi ciklusom „Pisac u biblioteci, večeri na Kosančiću“

Pozorište