fbpx

header

Beogradska filharmonija za Srpsku Novu godinu svira dela Rahmanjinova

nemanja-radulovic

Beogradska filharmonija je spremna za drugo poluvreme svoje koncertne sezone koju nastavlja u petak, 14. januara na Кolarcu, a na programu su dela Rahmanjinova, Sibelijusa, Šostakoviča.

 

Nakon praznične pauze tokom koje je priredila aktivnosti poput popularnog novogodišnjeg izazova uz poziv na kućno muziciranje i Jutjub premijere programa za decu, Beogradska filharmonija nastavlja koncertnu sezonu petkom uveče na Кolarcu. Svež početak rezervisan je za predstavljanje novih zvezda kao što je mladi i perspektivni dirigent Džaume Santonja.

 

Nekadašnji perkusionista, danas je traženo dirigentsko ime, a sa Beogradskom filharmonijom izvodi repertoar koji otvara „Ostrvo smrti” Rahmanjinova, a zatvara Prva simfonija Sibelijusa.

 

Centralno mesto programa pripada pijanisti blistave karijere Andreju Кorobejnikovu, jednom od vodećih umetnika današnjice poznatom po neobičnim interpretacijama.

 

Ulaznice za koncert su u prodaji na filharmonijskoj biletarnici kao i onlajn, a od nedavno je uvedena novina u vezi sa prodajom karata za koncerte na mesečnom nivou koje su sada dostupne od poslednjeg ponedeljka u mesecu za onaj naredni.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište