fbpx

header

Bend Sink objavili novi singl: Spot pesme – jedinstveno putovanje kroz Srbiju

Bend-Sink-spot-nemam-odgovore-2022

Domaći rok bend Sink objavili su novi singl „Nemam odgovore“, kao i jedinstveni spot za istoimenu numeru.

 

Radnja spota prati mladog ratnika koji dolazi kod tri proročice pitajući svaku od njih za svoju sudbinu. Jedna mu govori o ljubavi, druga o pobedi i poslednja o smrti. Jedinstveni video prikazuje perspektivu ratnika koji sa gledaocem proživljava vizije budućnosti.

 

Motivi u spotu su same vizije koje glavni junak doživljava i koji gledaoce vodi na najrazličitije lokacije u Srbiji. Spot je sniman na reci Gradac u Valjevu, Petničkoj i Degurićkoj pećini i Starom barutnom skladištu ispod Beograda.

 

– Bilo je jako zanimljivo snimati ovaj spot. Neizmerno hvala svakome iz ekipe ko je učestvovao i svim ljudima koji su nam usput pomogli – navodi Andjela Tončev, mlada rediteljka spota.

 

Bend-Sink-spot-nemam-odgovore-2022

Bend Sink spot

 

Za estetiku fotografije bio je zadužen direktor fotografije Petar Jovanović, a za kamerom je bio Ivan Jemuović. Asistenti kamere bili su Ana Dostanić i Zagorka Vuković. Za šminku bila je zadužena Teodora Davidović, a za posao asistenta režije bio je zadužen Dušan Popović. Scenografiju je oživeo Andrej Marinović, dok montažu potpisuje Rastko Ubović. Predivne boje stvorio je kolorista Aleksa Mirosavljević.

 

U spotu se pojavljuju glumica Ana Tomić, modeli Anastasija Stanić, Nataša Dragutinović i Sonja Mišić, dok mušku ulogu nosi Stefan Živković.

 

– Pozvala sam Sonju da glumi u spotu jer mi je trebala predstava neke vrste Boginje, a ništa nas ne čini božanstvenim kao naše različitosti. Njena prelepa bela kosa i oči doprineli su začudnosti ove priče. Niko drugi ne bi mogao da iznese tu ulogu kao ona – navodi rediteljka spota.

 

Beogradski bend Sink je sa novog albuma objavio već dva singla i sa trećim „Nemam odgovore“ predstavio ovaj jedinstven spot. U aprilu grupa Sink će obeležiti deset godina postojanja i navode da će „konačno obradovati publiku“ novim, trećim izdanjem.

 

– “Nemam odgovore” je zapravo najsvežija pesma koju smo napisali i samim tim nam još uvek svima odzvanjaju u ušima i taj refren i ti lanci o kojima pevamo. Estetika spota dala je pesmi još jedan drugačiji ton tako da smo sigurni da će se publika vraćati na ovu pesmu i nakon odgledanog spota. To je efekat koji smo hteli da postignemo i zato smo probali da napišemo kratku i sadržajnu pesmu. Nadamo se da će publika uživati – poručili su članovi benda.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište