fbpx

header

Bend Ničim Izazvan koncertom slavi 10 godina rada

Bend-Ničim-Izazvan-koncert-2022

Predvodnici moderne balkanske pop-rock scene, bend Ničim Izazvan jubilarnih 10 godina postojanja proslavlja nastupom u MTS Dvorani.

 

Proslava jubileja je naime započela objavljivanjem EP-ja „Pokorimo noć“. Na njemu se nalaze četiri nove pesme, od kojih se kao radijski hit već pokazala pesma „Mesto za prve poljupce“.

 

Boris Bakalov, koji i potpisuje režiju sva četiri nova spota u iščekivanju jesenjeg nastupa poručio je da je iza njih veoma uzbudljivih mesec dana.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ničim Izazvan (@bend_nicimizazvan)

 

– U etar smo pustili četiri nova singla i četiri nova spota. Sve je brzo prošlo i prosto nam je žao što nemamo još koju spremnu u rukavu. Sledeće pesme će morati da sačekaju jesen i period pred nastup u mts Dvorani 15. oktobra. On će biti kruna proslavljanja naših deset godina postojanja. Njih ćemo pripremati u toku leta u pauzama između letnjih nastupa. Nastavljamo dalje, sa još jačim entuzijazmom i sa nadom da ova želja za stvaranjem muzike nikada neće prestati – kaže Bakalov.

 

Inače, do svog velikog koncerta u mts Dvorani, bend će se, kako najavljuju, tokom leta pripremati na koncertima širom regiona.

 

Podsetimo, bend Ničim izazvan su osnovani na relaciji Vrbas – Beograd od strane Borisa Bakalova i Bojana Gluvajića. Do današnjeg dana, postali su jedan od omiljenih sastava na domaćoj i regionalnoj sceni. Glavne odlike stvaralaštva sastava su melodične pesme sa tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, različitim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom sakrivenom iza banalnosti koja nas okružuje.

 

Da podsetimo, koncert benda Ničim Izazvan je 15. oktobra u MTS Dvorani.

 

Karte će se u pretprodaji naći od 10. jula po ceni od 1.600, 2.100 i 2.600 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište