fbpx

header

Ben Kaplan priprema spektakl u Beogradu

Obeležite svoj kalendar 4. decembra kada će kanadski kantautor Ben Kaplan (Ben Caplan) nastupiti u Beogradu, na oduševljenje ljubitelja njegovog autentičnog prizvuka.

 

Ovaj kanadski muzičar specifičan je na mnogo načina. Duga brada, kosa i štreberski stil naglašavaju njegovu jedinstvenost, a način na koji interpretira muziku, unoseći se čitavim bićem u svaki ton, naprosto očarava one koji ga slušaju.
Ben stvara pesme inspirisan jevrejskom i istočnoevropskom muzikom, a čini se da će ambijent Jazz kantine Lisabon u Kombank Dvorani biti idealno mesto za njegov autentični glas i senzualah duh.

 

Iako izgledom deluje pomalo grubo, Kaplan će vam predstaviti meku stranu svog glasa. Njegov moćni vokal snažniji je od najbrojnije mase, pa ne čudi što ga “bije glas” da mu je mikrofon suvišan na bini.

 

Foto: Youtube/printscreen

 

Kaplan je počeo da komponuje kada je imao 13 godina, a već sa 19 godina započeo je karijeru nezavisnog umetnika. Nakon nekoliko godina intenzivnih turneja, u okviru kojih je održao više od 1.000 koncerata predstavljajući uspešni album prvenac “In the Time of the Great Remembering” (2011), Ben Kaplan je u martu 2016. godine objavio svoj drugi album Birds With Broken Wings..

 

Ben Kaplan je do sada delio binu sa bendovima Grizzly Bear, Dirty Projectors, The Staves i Blondie. Takođe, nastupao je i na mnogim prestižnim festivalima, uključujući i koncert na Glastonbury festivalu 2013. godine.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište