fbpx

header

Belgrade Rocks: Trg Nikole Pašića u znaku roka

belgrade-rocks-trg-nikole-pasica

Belgrade Rocks manifestacija, u organizaciji CEBEF-a, obojiće beogradsku zimu malo drugačijim tonovima muzike – rok i alternativnim žanrovima.

 

Za razliku od raznovrsnih događaja u Beogradu uoči dočeka 2022. godine, koji će uglavnom biti usmereni ka komercijalnoj i mejnstrim muzici za široke mase, Belgrade Rocks teži ka tome da bude drugačiji. Trg Nikole Pašića je 29. i 30. decembra rezervisan za uzburkanu rok atmosferu i đuskanje koje će sigurno zagrejati publiku tokom pravih zimskih dana.

 

 

Ukupno 10 bendova, iz Srbije i regiona, ispuniće vazduh rifovima električne gitare, a kako je bina na otvorenom – ulaz je besplatan. Kompletan repertoar nalazi se u nastavku:

 

Sreda, 29. decembar 2021:

17:00h Straight Mickey And The Boyz
18:10h Zoster
19:40h Električni orgazam
21:00h Urban & 4
22:25h Kanda, Kodža i Nebojša

 

Četvrtak, 30. decembar 2021:

17:00h Bjesovi
18:20h Paraf
19:40h Let 3
21:10h Obojeni program
22:10h Artan Lili

 

Da se podsetimo, grupa Artan Lili smatra se jednom od predstavnika nove srpske scene, a njeni članovi su aktivni još od 2013. godine. Njihovi najpoznatiji regionalni hitovi su: „Ako stanemo tu“, „Nije svejedno“, „Srce“, „Ono što te neće“, „Ispod kože“ i „D.E.P.R.A“.

 

Bjesovi imaju kultni status među publikom. Grupa je osnovana 1987. godine, a nakon toga je održan veliki broj koncerata koji su predstavili šest albuma. Poznate pesme ove grupe su “Bolje ti”,“Dar“, „Kad se ruke moje vezane razdvoje“, „Kad mi stane dah“ i mnoge druge.

 

 

S druge strane, verujemo da Električni organizam nije potrebno predstavljati posebno, kako je u pitanju bend koji našom scenom “hara” od 1980. i jedan je od predstavnika “novog talasa” u regionu već 40 godina.

 

Ostale bendove ćete već videti i čuti u svom punom sjaju baš 29. i 30. decembra na Trgu Nikole Pašića, gde su dobar provod i višečasovno pevanje apsolutno zagarantovani. Uostalom, ko je ikad mogao da odoli dobrom rok zvuku koji greje u sred zime? Vidimo se na Belgrade Rocks manifestaciji!

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište