fbpx

header

Belgrade Rocks: Trg Nikole Pašića u znaku roka

belgrade-rocks-trg-nikole-pasica

Belgrade Rocks manifestacija, u organizaciji CEBEF-a, obojiće beogradsku zimu malo drugačijim tonovima muzike – rok i alternativnim žanrovima.

 

Za razliku od raznovrsnih događaja u Beogradu uoči dočeka 2022. godine, koji će uglavnom biti usmereni ka komercijalnoj i mejnstrim muzici za široke mase, Belgrade Rocks teži ka tome da bude drugačiji. Trg Nikole Pašića je 29. i 30. decembra rezervisan za uzburkanu rok atmosferu i đuskanje koje će sigurno zagrejati publiku tokom pravih zimskih dana.

 

 

Ukupno 10 bendova, iz Srbije i regiona, ispuniće vazduh rifovima električne gitare, a kako je bina na otvorenom – ulaz je besplatan. Kompletan repertoar nalazi se u nastavku:

 

Sreda, 29. decembar 2021:

17:00h Straight Mickey And The Boyz
18:10h Zoster
19:40h Električni orgazam
21:00h Urban & 4
22:25h Kanda, Kodža i Nebojša

 

Četvrtak, 30. decembar 2021:

17:00h Bjesovi
18:20h Paraf
19:40h Let 3
21:10h Obojeni program
22:10h Artan Lili

 

Da se podsetimo, grupa Artan Lili smatra se jednom od predstavnika nove srpske scene, a njeni članovi su aktivni još od 2013. godine. Njihovi najpoznatiji regionalni hitovi su: „Ako stanemo tu“, „Nije svejedno“, „Srce“, „Ono što te neće“, „Ispod kože“ i „D.E.P.R.A“.

 

Bjesovi imaju kultni status među publikom. Grupa je osnovana 1987. godine, a nakon toga je održan veliki broj koncerata koji su predstavili šest albuma. Poznate pesme ove grupe su “Bolje ti”,“Dar“, „Kad se ruke moje vezane razdvoje“, „Kad mi stane dah“ i mnoge druge.

 

 

S druge strane, verujemo da Električni organizam nije potrebno predstavljati posebno, kako je u pitanju bend koji našom scenom “hara” od 1980. i jedan je od predstavnika “novog talasa” u regionu već 40 godina.

 

Ostale bendove ćete već videti i čuti u svom punom sjaju baš 29. i 30. decembra na Trgu Nikole Pašića, gde su dobar provod i višečasovno pevanje apsolutno zagarantovani. Uostalom, ko je ikad mogao da odoli dobrom rok zvuku koji greje u sred zime? Vidimo se na Belgrade Rocks manifestaciji!

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

koncert-root-70-bam-klub-2022

Jazz Special: Root 70 u BAM klubu

 Poznati internacionalni džez sastav Root 70 će održati svirku u BAM klubu. Džez bend Root 70 proslavio je 20. godišnjicu postojanja 2020. godine.    Ovu okolnost duguje čitavom nizu činjenica.

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište