fbpx

header

Autorski koncert sastava (ne)normalni u Dorćol Platzu

(ne)normalni-autorski-koncert-2022

Autorski koncert sastava (ne)normalni, povodom izlaska drugog albuma pod nazivom „Refren za poneti“, održaće se u Dorćol Platzu.

 

Organizatori navode da obavezno pogledate uputstvo za koncert, kako vam ne bi bilo neprijatno što svi pored vas pevaju strofe, a vi ne znate ni refrene.

 

Uputstvo: Kako se gleda (ne)normalni koncert?

 

– Upoznajte bend koji svira svoj prvi autorski koncert, odvojite 26 minuta. Prebrz je 21. vek, verovatno vas nećemo kupiti na prvo slušanje, ali evo, dajte nam šansu na drugo slušanje. Zastanite, zaustavite svet na 26 min, doživite nas, ali stvarno – kažu članovi benda.

 

(ne)normalni nastupaju u sastavu: Anja Aleksić – violina, Dejan Savić – tekstovi, Nenad Jelenković – vokal, akustična gitara, Igor Martinko – gitara, harmonika, Milan Jančurić Deran – saksofon/klarinet/flauta, Miloš Jovanović Brule – klavir, Branislav Pavlović – bas gitara i Attila Benke – bubnjevi.

 

Pre samog benda, postojao je jedan klub fanova Đorđa Balaševića.

 

– Oni su, tek tako, ignorisali sve geografske i političke distance onog vremena, voleli muziku, stihove i ljude, gazili granice da bi išli na koncerte. Ustvari, ponašali su se normalno u ta nenormalna vremena, pa su se i zvali (ne)normalni – rekli iz benda o nastanku.

 

Kažu da je iz tog kluba potekao bend (ne)normalni koji sad već više od dve decenije funkcioniše kao tribute band.

 

Autorski koncert u Dorćol Platzu zakazan je za petak, 25. mart sa početkom u 20 časova.

 

Ulaznice se mogu kupiti na svim Tickets.rs prodajnim mestima i onlajn po ceni od 600 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište