fbpx

header

Atheist Rap održavaju 1000. koncert!

Atheist-Rap-hiljaditog-koncerta-2022

Poznati novosadski pank bend Atheist Rap održaće jubilarni hiljaditi koncert u Barutani. Time će ujedno obeležiti i 33 godine postojanja i rada.

 

Četiri godine posle sjajnog nastupa, koji je ujedno bio i jedan od najboljih u njihovoj dugoj karijeri, Ateisti se vraćaju na binu na Kalemegdanu. Oni će specijalno za beogradsku publiku izvesti najznačanije numere iz svih perioda rada benda, hitove sa kojima su se afirmisali i stekli širu publiku. Premijerno će odsvirati i poslednja dva singla koja su nedavno objavili.

 

Prvi nastup benda Atheist Rap održan je 22. maja 1989. godine u Novom Sadu. Taj datum se vodi kao oficijalni rođendan benda.

 

U međuvremenu, Ateisti su objavili šest studijskih albuma. Jedan je zajednički album sa nemačkim bendom Defenders of the Universe, zatim koncertni DVD, live album sa koncerta u Beču i monografija izdata povodom 20. rođendana benda.

 

Novosadski pankeri su u poslednjih petnaestak godina jedan od koncertno najaktivnijih domaćih bendova.

 

Pored brojnih svirki širom našeg regiona, Ateisti su u prethodnoj deceniji imali tri evropske turneje. Tokom tih turneja su nastupali u Engleskoj, Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, Bugarskoj i Rumuniji.

 

Ovih dana, paralelno sa koncertnim aktivnostima, članovi Atheist Rapa snimaju nove pesme čije se objavljivanje očekuje uskoro.

 

Koncert benda Atheist Rap je zakazan za petak, 20. maj, sa početkom od 20 časova.

 

Ograničen broj ulaznica za koncert sastava Atheist Rap je u prodaji po promo ceni od 1.200 dinara. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa, kao i putem Cooltix online platforme.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište