fbpx

header

Arrested Development stižu u Beograd

Arrested-Development-Musicology-Sessions-2022

Dvostruki Grammy pobednici Arrested Development održaće koncert u klubu Bitefartcafe Summer Stage u sklopu koncertnog serijala Musicology Sessions.

 

Nakon uspešnog albuma „Don’t Fight Your Demons“ nastalog u jeku globalne pandemije, posebnu pažnju privukao je poslednji album „For the Fkn Love“. To je učinio svojom britkom i provokativnom poezijom, vrhunskom produkcijom i upečatljivim gostima. Neki od njih su Big Daddy Kane, Monie Love, Masta Ace and The Sugar Hill Gang.

 

Arrested Development su se pojavili početkom 1990-ih i odmah pokorili svet svojom skoro naivno iskrenom hip-hop interpretacijom politike. Tri decenije kasnije, upisani su u muzičke enciklopedije kao rodonačelnici jedne od revolucija u hip-hop kulturi.

 

Njihova prezentacija živopisnog afričkog zvuka i mode bila je jedinstvena sinteza ritmova, žanrova i raspoloženja suprotstavljenih etabliranom, tvrdom imidžu američkog hip-hopa.

 

Ulaznice su dostupne na prodajnim mestima Tickets mreže ili online.

 

Sve ulaznice su za stajanje, a i ograničena je rezervacija stolova i separea, što je moguće samo nakon kupovine ulaznica. Broj telefona za rezervacije je 063594294.

 

Svi barski stolovi su za minimum 4 osobe i imaju po dve stolice. Rezervacija u speareu ne podrazumeva sedeća mesta za sve osobe, ovo zavisi od pozicije separea i broja osoba koje rezervišu. Ulaznica bez rezervacije ne podrazumeva mesto za stolom, pultom ili u separeu, i broj rezervacija je ograničen.

 

Koncert Arrested Development je 1. septembra u Bitefartcafe Summer Stageu. Vrata kluba se otvaraju u 20.30, koncert počinje u 22 časova.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište