fbpx

header

Nataleé predstavila spot za pesmu „Remi“

natalee

Natalija Rajković Nataleé već je priznata i nagrađivana na kantautorskoj sceni, a legenda o srčanim koncertima ove kantautorke prati sve njene nastupe.

 

Aktuleni album „Osvesti se“ naišao je na odlične reakcije, a nakon pesama „Prvi plan“ i „Bebo“, spot je dobila i pesma „Remi“, još jedan favorit publike sa ovog izdanja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalija Rajk (@nataleetet)

 

Spot za pesmu „Remi“

 

Ekipa digitalne agencije „LoboHouse“ kroz animirani spot na kreativan i duhovit način donosi svoje viđenje ove pesme.

 

Istovremeno, da to ne bude sve od noviteta, pobrinuo se Nemanja Maksimović NMEE koji je udahnuo novi život ovoj numeri prilagodivši je radio formatu.

 

„Pesma Remi upoređuje ljubavni odnos sa kartaškom igrom u kojoj uvek jedan gubi. U ovom slučaju, bilo je više partija, a poslednja koja je presudila ozvaničava pobednika – bend Nataleé!“ – izjavila je Natalija Rajković.

 

 

U srži ove, kao i svih ostalih pesama sa aktuelnog albuma, su Natalijin glas i gitara, kao i tekstovi koji na autentični način prenose perspektivu mlade žene koja je svesna gde živi i sa empatijom gleda na ljude oko sebe.

 

Njene emocije su skoro neodvojive od priče, pa i kada peva o angažovanim temama i kritikuje društvo, ona govori o ljubavi.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište