fbpx

header

Andrea Bočeli posle devet godina ponovo u BG

Andrea-Bočeli-koncert-beograd-2022

Andrea Bočeli, maestro svetske muzičke scene, nastupiće u Beogradu u okviru prestižne muzičke manifestacije Belgrade River Fest.

 

Slavni tenor održaće koncert u posebno izgrađenoj koncertnoj dvorani na otvorenom, na obali reke Save.

 

Prepoznat je širom sveta kao najvoljeniji tenor, sa više od devedeset miliona prodatih nosača zvuka. Svakim novim nastupom pomera granice svetske muzičke scene.

 

Pre samo nekoliko dana nastupio je na proslavi sedamdesetogodišnjice vladavine kraljice Elizabete u Londonu. Tokom karijere pevao je pred četiri američka predsednika, tri pape, pred premijerima i na najznačajnijijm sportskim i kulturnim manifestacijama.

 

 

Andrea Bočeli u Beograd stiže posle devet godina, tačnije, 22. jula. Dolazak u srpsku prestonicu potvrđen je i na Tviteru, na profilu slavnog tenora.

 

– Srećni smo što možemo da objavimo da će Andrea Bočeli nastupiti u Beogradu u okviru prvog izdanja Belgrade River Fest. Ulaznice za koncert su u prodaji od 14. – objavljeno je na Bočelijevom profilu.

 

Bočeli je spreman da i ovoga puta zagreje srca publike i pruži im najkvalitetniji muzički šou, bar kada je u pitanju spoj klasične i pop muzike.

 

Za potrebe koncerta svetske muzičke zvezde biće izgrađena koncertna dvorana na platou Geozavoda. U pitanju je prestižna lokacija na kojoj će se prvi put održati ovakav muzički događaj.

 

– Muzički događaj koji nas očekuje biće mesto spajanja svih onih koji se prepoznaju po istančanom ukusu, ljubavi prema kosmopolitskom duhu i kulturi. Ti dani doneće nam iskustvo koje se pamti i utiske koji se prenose – najavljuju organizatori festivala Belgrade River Fest.

 

Ulaznice za ovaj događaj su u prodaji na prodajnim mestima Ticket Visiona i putem online platforme tickets.rs.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište