fbpx

header

Andrea Bočeli posle devet godina ponovo u BG

Andrea-Bočeli-koncert-beograd-2022

Andrea Bočeli, maestro svetske muzičke scene, nastupiće u Beogradu u okviru prestižne muzičke manifestacije Belgrade River Fest.

 

Slavni tenor održaće koncert u posebno izgrađenoj koncertnoj dvorani na otvorenom, na obali reke Save.

 

Prepoznat je širom sveta kao najvoljeniji tenor, sa više od devedeset miliona prodatih nosača zvuka. Svakim novim nastupom pomera granice svetske muzičke scene.

 

Pre samo nekoliko dana nastupio je na proslavi sedamdesetogodišnjice vladavine kraljice Elizabete u Londonu. Tokom karijere pevao je pred četiri američka predsednika, tri pape, pred premijerima i na najznačajnijijm sportskim i kulturnim manifestacijama.

 

 

Andrea Bočeli u Beograd stiže posle devet godina, tačnije, 22. jula. Dolazak u srpsku prestonicu potvrđen je i na Tviteru, na profilu slavnog tenora.

 

– Srećni smo što možemo da objavimo da će Andrea Bočeli nastupiti u Beogradu u okviru prvog izdanja Belgrade River Fest. Ulaznice za koncert su u prodaji od 14. – objavljeno je na Bočelijevom profilu.

 

Bočeli je spreman da i ovoga puta zagreje srca publike i pruži im najkvalitetniji muzički šou, bar kada je u pitanju spoj klasične i pop muzike.

 

Za potrebe koncerta svetske muzičke zvezde biće izgrađena koncertna dvorana na platou Geozavoda. U pitanju je prestižna lokacija na kojoj će se prvi put održati ovakav muzički događaj.

 

– Muzički događaj koji nas očekuje biće mesto spajanja svih onih koji se prepoznaju po istančanom ukusu, ljubavi prema kosmopolitskom duhu i kulturi. Ti dani doneće nam iskustvo koje se pamti i utiske koji se prenose – najavljuju organizatori festivala Belgrade River Fest.

 

Ulaznice za ovaj događaj su u prodaji na prodajnim mestima Ticket Visiona i putem online platforme tickets.rs.

Povezane vesti

izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022

Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“

Izložba „Tvoj pogled na svet“ okuplja deset srpskih najboljih umetničkih fotografa.   To su Miša Obradović, Braca Bratislav Nadeždić, Nebojša Babić, Sever Zolak, Jelena Jovanov, Marko Vulević, Miloš Nadaždin, Vukica

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Dyed-Soundorom-Apollonia-Barutana-2022
Dyed Soundorom iz Apollonie dolazi u Barutanu!
bjesovi-koncert-klub-fest-2022
Bjesovi nastupaju u Bašti kluba Fest
izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022
Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“
Belef
Otvoren 30. jubilarni BELEF predstavom "Drama o kraju sveta"
Weekend Bazzar 25. i 26. juna na Sava promenadi
Weekend Bazzar na Sava promenadi obećava ludi provod

Pozorište