fbpx

header

Akustična svirka: Stroberiz, MAR i Tankman u Kuli

akustična-svirka-kula-2022

Tu je i nova akustična svirka u Kuli, a ovaj put dolaze Stroberiz, MAR i Tankman.

 

Subotička kantautorka Anamarija Tumbas poznatija je kao „Stroberiz“. Svojim pesmama osvojila je pažnju ljubitelja indie i alter pop zvuka. Bila je članica mnogih autorskih „underground bendova” kao što su Zli Jezici, D Sub Faces, Sputnik. Još uvek je sastavni deo benda Wooden Ambulance. Kao „one woman band“ nastupa od kraja 2017. godine. Tada je obišla mnoge festivale i klubove u Evropi, a svoj stil opisuje kao sladunjavi dark pop.

 

Tankman je bend iz Beograda osnovan 2014. godine. Muzika je kombinacija žanrova i varira između popa, tragova pank roka i indie roka. Sarađivali su i delili binu sa brojnim muzičarima i bendovima iz Srbije i regiona i nastupali u pojedinim klubovima i festivalima.

 

Muzičko putovanje MAR počinje sa 10 godina kad prvi put uzima gitaru u ruke slušajući stare Elvisove rockabilly hitove. „Calling Out“ i muzika MAR je indie folk sa vrlo melanholičnim i nostalgičnim ugođajem. Već 2019. godine odlazi u London gde ostvaruje brojne saradnje i svira po raznoraznim poznatim Londnskim pubovima. Tamo i snima EP „On The Border“ koji je cover album američkih tradicionalnih pesama. Trenutno boravi u Zagrebu i radi na promociji novog albuma.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAR official (@official_mar_songs)

 

U petak 20. maja sa početkom od 20 časova vas očekuje akustična svirka u Kuli. Karte za koncert se prodaju samo na ulazu po ceni od 500 dinara.

Povezane vesti

izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022

Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“

Izložba „Tvoj pogled na svet“ okuplja deset srpskih najboljih umetničkih fotografa.   To su Miša Obradović, Braca Bratislav Nadeždić, Nebojša Babić, Sever Zolak, Jelena Jovanov, Marko Vulević, Miloš Nadaždin, Vukica

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Dyed-Soundorom-Apollonia-Barutana-2022
Dyed Soundorom iz Apollonie dolazi u Barutanu!
bjesovi-koncert-klub-fest-2022
Bjesovi nastupaju u Bašti kluba Fest
izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022
Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“
Belef
Otvoren 30. jubilarni BELEF predstavom "Drama o kraju sveta"
Weekend Bazzar 25. i 26. juna na Sava promenadi
Weekend Bazzar na Sava promenadi obećava ludi provod

Pozorište