fbpx

header

Ajron Mejden dolazi u Beograd – karte već u prodaji!

Foto: Promo

Britanski bend Ajron Mejden (Iron Maiden) ponovo će nastupiti u u Štark areni u Beogradu 24. maja 2022. godine.

 

Kada je ova hevi metal grupa krenula na turneju „Legacy Of The Beast 2022“, prestonica Srbije nije bila u planu, ali je naknadno uključena sa još pet drugih gradova.

 

Ulaznice za koncert koštaju od 3.900 do 6.900 dinara i puštene  su u prodaju 6. Decembra, a za članove fan kluba “Ajron Mejden” biće ekskluzivna pretprodaja karata.

 

Uz višedecenijske hitove, Ajron Mejden će izvoditi i pesme sa novog studijskog albuma „Senjutsu“, a specijalni gost na koncertu biće nemački bend „Lord of the Lost“. Pevač i frontmen Mejdena Brus Dikinson (Bruce Dickinson) rekao je da se članovi benda „zaista raduju povratku u Evropu sledeće godine“.

 

-Sjajno je što sada možemo da dodamo Beograd i druge koncerte u istočnoj Evropi, velike gradove i velike fanove. Uzbuđen sam zbog novih dodataka scenskoj produkciji i jedva čekamo da svi vide šta smo planirali – rekao je Dikinson.

 

Ajron Mejden će sedmi put nastupiti u Beogradu. Prvi put su svirali 1981. godine, na Hipodromu, 1984. nastupili su na Sajmu, 1986. održali koncert u hali Pionir, 2007. na Sajmu, 2009. u Areni, a 2014. na Кalemegdanu.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište