fbpx

header

Agents Of Time: Italijanski duo stiže u Beograd

Agents-Of-Time-zurka-barutana-2022

Agents Of Time, kao predstavnici melodičnog tehna i dark hausa, nastupaju ovog leta u Barutani.

 

Dj duo Agents Of Time čine Luiđi Tutolo i Andrea Di Ceglie. Osnovani 2013., jedan period su bili trio, u kojem je učestvovao i Fedele Ladisa. Za devet godina postojanja su uspeli da se pozicioniraju kao jedni od vodećih DJ-eva sa prepoznatljivim Live Actom.

 

Suvereni vladari improvizacije, na svojim Live setovima sprovode publiku kroz širok spektar žanrova. Od melodičnog tehna, dark hausa, do esida. Upravo je to što je u velikoj meri i zaštitni znak izdavačke kuće s kojom su se probili „Afterlife“.

 

Baš kao što improvizuju za DJ pultom, jednako se prepuštaju ovoj slobodnoj stvaralačkoj energiji i u studiju. Tako je bilo 2014. godine nastao njihov debi album „Spread The Word“. Ono što je usledilo jeste hit EP za lejbl Maceo Plexa, „Ellum Audio“. Iduće godine uradili su remiks pesme „Traces“, danskog eksperimentalnog pop benda WhoMadeWho, kao i EP „Correspondant“.

 

Njihovi nastupi na Afterlife događajima prirodno su vodili i do dublje saradnje između italijanskog dua i pomenute organizacije. Nastavili su da nižu uspehe uz nedavni singl „The Mirage“.

 

Da im nisu strane najrazličitije saradnje, pokazuje i činjenica da su uradili genijalan remiks Weekndove numere „Take My Breath“. Agents Of Time su pretvorili ovaj elektro-pop-radio singl u melodični techno crossover. To znači samo jedno, a to je da je već popularan svuda.

 

Ipak, njihov možda i najautentičniji izraz može da se čuje na numerama koje su nastale u okviru sopstvenog lejbla „Obscura“. Prvo „čedo“ ove etikete bila je gotovo hipnotički EP „Day One“, a 2018. godine su nastavili niz sa sve samo ne opskurnim EP-jem „Ordinary Cosmic Dance“. Njihov lejbl, koji je počeo kao serijal žurki, takođe je i platforma za artiste sličnog senzibiliteta, što se ogledalo i u duploj vinil kompilaciji.

 

Pokazali su se kao izrazito talentovani i svestrani izvođači, te su dokazali da tehno ima dušu, udišući emocije u njegovu zabetoniranu grčevitost.

 

Svoje muzičke karakteristike i umeća izraziće i na nadolazećoj žurci u Barutani 26. avgusta.

 

Karte su dostupne na platformi Cooltix po ceni od 1.190 za regular i 1.690 dinara za VIP.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište