fbpx

header

Lista sjajnih serija koje ne možemo da dočekamo

Serija-Vikings-Valhalla

Od kad je platforma Netfliks uvela opciju „Worth the Wait“, članovi imaju mogućnost da saznaju koji će naslovi biti objavljeni. U okviru sekcije se prikazuje mnogo serija i filmova koji će se naći na platformi između 15 i 365 dana.

 

Već su odavno objavljeni naslovi koje publika sa nestrpljenjem očekuje, ali su dodati i neki novi. Zato u nastavku donosimo listu serija koje su gledaoci čekali još od prvog pomena, a ovde je i lista filmova.

 

Bridgerton

 

Serija „Bridgerton“ opisana je kao „veoma feministička sa grubim pristupom i strogim društvenim običajima Londona iz ranog 19. veka“. Kao šlag na torti, tu je i nevidljivi gonič tračeva kojoj glas daje Džuli Endruz.

 

Serija-The-Bridgerton

The Bridgerton

 

Druga sezona popularne serije premijerno će se emitovati 25. marta 2022. godine.

 

The Crown

 

„The Crown“ će dobiti više sezona nego što je prethodno najavljeno, tako da će 6. sezona biti poslednja. U 5. sezoni, koju očekujemo, glavna glumačka postava će biti zamenjena kako se vreme sezone pomera.

 

Serija-The-Crown

The Crown

 

Imelda Staunton našla se u ulozi kraljice Elizabete II koju su prethodno igrale Olivija Kolman i Kler Foj. Za ulogu princeze Dajane zadužena je Elizabet Debicki, dok princa Filipa tumači Dominik Vest.

 

Peta sezona će se na platformi naći krajem godine, u novembru 2022. godine.

 

The Umbrella Academy

 

Serija je zasnovana na istoimenom stripu koju je napisao Džerard Vej. Radnja se vrti oko disfunkcionalne porodice usvojene braće i sestara superheroja. Oni se ponovo ujedinjuju kako bi rešili misteriju smrti svog oca i neposrednu apokalipsu.

 

Serija The Umbrella Academy

The Umbrella Academy

 

Eliot Pejdž, Tom Hoper, Dejvid Kastaneda, Emi Rejver-Lampman, Robert Šihan, Ejdan Galager i Džastin H. Min su potvrdili da će ponoviti svoje uloge. Rita Arija će se vratiti kao Lila, a Kolm Fior kao Redžinald Hargrivs. Džastin H. Min će igrati verziju svog lika Bena iz alternativnog univerzuma, zajedno sa mnoštvom novih lica.

 

Treća sezona nema tačan datum, osim da izlazi u 2022. godini.

 

Space Force

 

Radnja komedije „Space Force“ smeštena je u SAD koja je svemirska sila, u kojoj likovi pokušavaju da obezbede Mesec kao svoju bazu.

 

Legendarni Stiv Karel glumi generala Marka R Nairda, Džon Malkovič je u ulozi doktora Adriana Malorija i Ben Švarc kao direktor za društvene medije F Toni Scarapiduči.

 

Druga sezona serije stiže 18. februara, a potvrđeno je objavom da „ni gravitacije ne može da ih zadrži“.

 

Vikings Valhalla

 

U ovom nastavku „Vikinga“, prošlo je sto godina i nova generacija legendarnih heroja se pojavljuje da kuje sopstvenu sudbinu i stvara istoriju.

 

Serija-Vikings-Valhalla

Vikings Valhalla

 

Postoje informacije da je serija već isplanirana za tri sezone koje će imati 24 epizoda. Kreator ove istorijske drame Majkl Hirst je rekao da se za potrebe snimanja vraćaju na ista mesta kao iz originalnog serijala.

 

Prva sezona će biti dostupna na Netfliksu od 25. februara.

 

Stranger Things

 

Nova sezona doneće odgovore na pitanja iz prethodne sezone. Treća sezona završena je izuzetno emotivno. Džojs, Vil i Džonatan su napustili svoj dom u Hokinsu i uskočili u kombi sa Eleven nakon Hoperove smrti, a on zapravo nije umro.

 

Naučnofantastični horor se vraća što znači da će svi „klimavi“ krajevi imati svoj odgovor.

 

Četvrta sezona popularnog serijala očekuje se polovinom ove godine.

 

The Witcher: Blood of Origin

 

„The Witcher: Blood Origin“ je mini serija koja je adaptirana prema knjigama iz „The Witcher“ knjga Andrzeja Sapkovskog. Zasnovana je na pričama koje se dešavaju 1.200 godina pre one u kojoj je smeštena serija „The Witcher“ sa Henrijem Kavilom u glavnoj ulozi.

 

Datum objavljivanja prve sezone je još uvek nepoznat.

 

Disenchantment

 

Tvorci legendarne serije „Simsonovi“ doneli su nam još jedno hit ostvarenje, animiranu seriju „Disenchantment“. Radnja prati grupu prijatelja u potrazi za smislom, ali i propratne probleme i nevolje koje njih pronađu.

 

Serija-Disenchantment

Disenchantment

 

Četvrti deo animirane serije dostupan je na Netfliksu od 9. februara.

 

Inventing Anna

 

Mini seriju, dramu kreirala je i producirala Šonda Rajms. Serija je zasnovana na priči Njujork Tajmsa „Kako je Ana Delvi prevarila njujorške parti manijake“ koju je pisana Džesika Presler.

 

Ana Delvi, rođena kao Ana Sorokin, lažna naslednica koja je prevarila bogate klince sa Aper Ist Sajda. Uvukla se u društveni život bogate elite Njujorka, živela u hotelima sa pet zvezdica i putovala o trošku bogatih naslednika.

 

Premijera serije na Netfliksu je zakazana za 11. februar 2022. godine.

 

The Sandman

 

Serija je zasnovana na stripu iz 1989–1996. godina koji je napisao Nil Gejman i objavio DC Comics. Seriju su razvili Gejman, Dejvid S. Gojer i Alan Hajnberg za striming servis Netfliks, a produciraju DC Entertainment i „Warner Bros. Television“.

 

Serija-The-Sandman

The Sandman

 

Kao i strip, „ The Sandman“ priča priču o Snu, titularnom Sandman-u. Glumi Tom Staridž kao Dream, sa Gvendolin Kristi, Vivijen Ačeampong, Bojdom Holbrukom, Čarlsom Densom, Asimom Čodrijem i Sandživom Baskarom u sporednim ulogama.

 

Netfliks je potpisao ugovor o produkciji serije u junu 2019. godine. Snimanje je trajalo od oktobra 2020. do avgusta 2021.

 

Još uvek nema tačnog datuma izlaska serije.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište