fbpx

header

Kristina Agilera i Maluma objavili nove singlove

Kristina-Agilera

Američka pop zvezda Kristina Agilera objavila je spot za pesmu „Santo“ u duetu sa popularnim pevačem Ozuna. Takođe, latino pop muzičar Maluma je snimio novi hit „Cositas de la USA“.

 

Pesma „Santo“ je treći singl sa EP izdanja „La Fuerza“. To je Agilerina najnovija kolekcija španskih numera u proteklih 20 godina.

 

Višestruka dobitnica nagrada Gremi je sve pesme otpevala na španskom jeziku. Time je još jednom dokazala da ima neprikosnoveni glas, koji se u punoj snazi uklapa i u urbane latino ritmove.

 

Kristina Agilera je na novom izdanju sarađivala i kreirala muziku sa većim brojem poznatih muzičara.

 

Kolekcija od šest pesama na ovom mini izdanju ima veliki i poseban značaj za Kristinu Agileru. Pevačica je istakla da je inspirisana svojim korenima iz Ekvadora koji su zaslužni za njenu ljubav prema muzici.

 

– Kada moji obožavaoci slušaju ove pesme, želim da se osećaju osnaženo i slobodno. Naravno da kroz moju muziku provejavaju i druge emocije i osećanja, senzualnosti i energija, ali u osnovi u prvi plan stavljam to da moje pesme izazivaju osnaživanje – istakla je Agilera.

 

Režiju spota „Santo“, koji nastavlja niz video klipova sa novog EP, potpisuje autor Nuno. Spot je sniman u Las Vegasu.

 

Zvezda latino popa Maluma, ovu godinu otvara novim singlom „Cositas de la USA“. Naslov numere aludira na poklone koje stanovnici SAD nose svojim voljenima kada odlaze u posetu rodnom kraju.

 

Reditelj spota, snimljenog u kolumbijskom gradu Medelin, je Harold Jimenez.

 

Maluma

Maluma

 

Maluma priprema i spektakl, koncert „Medallo en el Mapa“, koji će održati 30. aprila na fudbalskom stadionu „Estadio Atanasio Girardot“.

 

Kolumbijski muzičar je tokom 2021. realizovao ogroman broj spotova. Samo je tokom pandemije objavio dva sa Dženifer Lopez – „Pa’ ti“ i „Lonely“.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište