fbpx

header

Konstrakta osvojila prvu nagradu u Torinu

Konstrakta

Srpska predstavnica na “Pesmi Evrovizije 2022” izdvojila se stihovima o zdravoj kosi Megan Markl, kao i nekolicini skrivenih poruka pesme, što je zajedno sa odlično osmišljenim nastupom i koreografijom okarakterisano kao savršen spoj umetnosti i inteligencije, što nam je svakako na muzičkoj sceni nedostajalo.

 

Ana Đurić Konstrakta, koja će ove godine braniti boje srpske zastave pesmom „In corpore sano“,  već nekoliko dana zajedno sa srpskom delegacijom boravi u Torinu, a uspela je da osvoji nagradu, iako još nije nastupila u polufinalnoj večeri.

 

Za samo nekoliko dana koliko se nalazi u Italiji, Konstrakta je pobrala brojne simpatije, a ljubitelji Eurosonga na društvenim mrežama pozitivno komentarišu prvu Konstraktinu probu, na kojoj se moglo videti kako će izgledati nastup Srbije.  Nedugo nakon održane probe, srpska predstavnica je dobila jedno, po svemu sudeći, simpatično priznanje, od poljskih medija za najkreativniji nastup.

 

„Kreativnost i ono što je ‘izvan okvira‘ je nešto što cenimo iznad svega. Ove godine smo odlučili da izaberemo najkreativniji nastup na Evroviziji 2022. i naša kreativna nagrada ide Konstrakti iz Srbije! Njena muzika i poruka su nešto apsolutno kreativno i sveže i veoma smo srećni što smo to prepoznali. Srećno Srbiji“, naveli su predstavnici poljskih medija.

 

-Osvojeno – napisala je Konstrakta na svom Instagram profilu.

 

 

Iako na kladijonicama zauzima tek 12 mesto, čini se da se Konstrakta  izdvojila u Torinu, kako svojim autentičnim nastupom, tako i tematikom pesme, pa je često tema pozitivnih komentara Tviter zajednice.

 

Podsetimo, Konstrakta će nastupiti 12. maja u prvom delu polufinalne večeri, a nama ostaje da jako stisnemo palčeve i svim srcem navijamo za našu predstavnicu.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište