fbpx

header

Konstrakta 4. najgledanija na YouTube kanalu „Pesma Evrovizije“

Evrovizija

Da li slavimo to što je alternativna muzika zauzela posebno mesto kod publike nakon pobede Konstrakte na Beoviziji? Da! Ali očigledno to rade svi i to se vidi po broju pregleda njenih pesama i spotova na Jutjubu.

 

Konstrakta posle pobede najtraženija u regionu

 

Ana Đurić Konstrakta rekordnom brzinom zavrtela je priču oko sebe stihovima o tajni zdrave kose Megan Markl, a brojke govore da se isto desilo i sa svim zemljama Evrope.

 

Organizatori Evrovizije objavili su top listu 20 najgledanijih evrovizijskih pesama na njihovom Jutjub kanalu u martu mesecu, a Konstrakta je zauzela laskavo četvrto mesto.

 

Konstrakta

Konstrakta

 

Konstraktin nastup sa nacionalnog takmičenja za “Pesmu Evrovizije” zahvaljujući broju pregleda publike našao se na četvrtom mestu, dok se spot pesme “In corpore sano” nalazi na 10. mestu top liste.

 

Pored pesme koja će predstavljati Srbiju, na prvom mestu najgledanijih evrovizijskih našli su se  predstavnici Rusije iz 2020. godine, na drugom i trećem ovogodišnji predstavnici Holandije i Ukrajine.

 

Ono što su svi odmah primetili, jeste paradoks u broju pregleda, koji se ne slaže sa unapred favorizovanim pesmama Ukrajine i Italije, koje se poslednjh meseci nalaze na samom vrhu kladionica za pobedu na Evroviziji.

 

Ukrajina, koja je ovogodišnji favorit, ne nalazi se u prva četiri najgledanija snimka na Jutjubu, ali na listi 20 najgledanijih našla se na čak četiri pozicije u martu – sa pesmama iz 2022, 2007. i dva snimka pesme iz 2021. godine.

 

Sudeći po analitici Jutjuba, interesovanje za sprsku predstavnicu ne manjka, bez obzira na to što je na evrovizijskim kladionicama na 15. mestu.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište