fbpx

header

Vedrana Rudan stiže u Beograd, praviće show na promociji

Roman "Doživotna robija"

Posle dve i po godine Vedrana Rudan, omiljena autorka iz regiona, družiće se sa svojim čitaocima na promociji novog romana „Doživotna robija“ u četvrtak 12. maja od 18 sati u Velikoj sali SКC-a. Nema sumnje da će i ovaj put sala biti krcata i da će izazvati veliku pažnju javnosti. Spisateljica je poznata po britkom jeziku I da uvek napraviti show program od svog nastupa.

 

U najnovijem romanu „Doživotna robija“, prvom posle šest godina, Vedrana Rudan piše o svojim omiljenim temama, odnosu roditelja i dece, kao i o tome šta znači biti istinski slobodan. Da li je sloboda moguća bez materijalne sigurnosti, da li rad oplemenjuje ili porobljava čoveka i šta je neophodno da bi žena zaista bila nezavisna, samo su neka pitanja koja glavna junakinja Lola postavlja sebi, ali i svima nama.

 

Vešto izbegavajući sve postojeće stereotipe, Vedrana Rudan ispisuje priču o nesvakidašnjoj ženi s kojom se možda nećete uvek složiti, ali ćete beskrajno uživati u svakom trenutku provedenom s njom.

 

Кljučne reči novog romana Vedrane Rudan su seks, ljubav, zločin i pogled na more.

 

-“Doživotna robija” je ljubavna priča od koje se svakom normalnom diže kosa. Ali… Što je normalno i tko je od nas normalan – karakteristično je prokomentarisala Vedrana Rudan.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište