fbpx

header

Vedrana Rudan stiže u Beograd, praviće show na promociji

Roman "Doživotna robija"

Posle dve i po godine Vedrana Rudan, omiljena autorka iz regiona, družiće se sa svojim čitaocima na promociji novog romana „Doživotna robija“ u četvrtak 12. maja od 18 sati u Velikoj sali SКC-a. Nema sumnje da će i ovaj put sala biti krcata i da će izazvati veliku pažnju javnosti. Spisateljica je poznata po britkom jeziku I da uvek napraviti show program od svog nastupa.

 

U najnovijem romanu „Doživotna robija“, prvom posle šest godina, Vedrana Rudan piše o svojim omiljenim temama, odnosu roditelja i dece, kao i o tome šta znači biti istinski slobodan. Da li je sloboda moguća bez materijalne sigurnosti, da li rad oplemenjuje ili porobljava čoveka i šta je neophodno da bi žena zaista bila nezavisna, samo su neka pitanja koja glavna junakinja Lola postavlja sebi, ali i svima nama.

 

Vešto izbegavajući sve postojeće stereotipe, Vedrana Rudan ispisuje priču o nesvakidašnjoj ženi s kojom se možda nećete uvek složiti, ali ćete beskrajno uživati u svakom trenutku provedenom s njom.

 

Кljučne reči novog romana Vedrane Rudan su seks, ljubav, zločin i pogled na more.

 

-“Doživotna robija” je ljubavna priča od koje se svakom normalnom diže kosa. Ali… Što je normalno i tko je od nas normalan – karakteristično je prokomentarisala Vedrana Rudan.

 

Povezane vesti

izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022

Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“

Izložba „Tvoj pogled na svet“ okuplja deset srpskih najboljih umetničkih fotografa.   To su Miša Obradović, Braca Bratislav Nadeždić, Nebojša Babić, Sever Zolak, Jelena Jovanov, Marko Vulević, Miloš Nadaždin, Vukica

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Dyed-Soundorom-Apollonia-Barutana-2022
Dyed Soundorom iz Apollonie dolazi u Barutanu!
bjesovi-koncert-klub-fest-2022
Bjesovi nastupaju u Bašti kluba Fest
izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022
Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“
Belef
Otvoren 30. jubilarni BELEF predstavom "Drama o kraju sveta"
Weekend Bazzar 25. i 26. juna na Sava promenadi
Weekend Bazzar na Sava promenadi obećava ludi provod

Pozorište